Poze de vacanță cu Andreea Tonciu și Nicolae Mitea în Mexic

Apropo.ro / 22.03.2012, 13:30
Andreea Tonciu și fotbalistul Nicolae Mitea au dat o nouă șansă relației lor de dragoste și au plecat să sărbătorească tocmai în Mexic. Află ce au făcut ei acolo.

Andreea Tonciu și Nicolae Mitea au petrecut nopți de amor în vacanța din Mexic, locul pe care l-au ales pentru a reînnoda povestea lor de dragoste și, de ce nu, pentru a rămâne însărcinată.

GALERIE FOTO

Andreea Tonciu si Mitea

Andreea și MItea, mai îndrăgostiți ca niciodată

Deși s-au certat și s-au despărțit de numeroase ori, tot de atâtea ori s-au împăcat. Poate de această dată va fi pentru totdeauna și o vom vedea pe Andreea îmbrăcând rochia de mireasă mult dorită. Cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt.

Andreea Tonciu

Andreea se lasă mângâiată și de razele soarelui exotic, nu doar de Mitea

Andreea a fost cea care a cumpărat vacanța în Playa del Carmen din Mexic (hotelul Catalonia Playa Maroma), pentru care a plătit 5.000 de euro. Peisajele de vis, băuturile exotice, mâncărurile alese, camera matrimonială și nopțile de pasiune au făcut să merite tot efortul financiar.

Andreea Tonciu

Bagajele sunt gata! Acum… spre casă!

„Iubitul meu imi spune de câteva luni că își dorește un copil, de preferat, un băiețel. Mă bate la cap să rămân însărcinată. Pot să vă spun că am întrerupt anticoncepționalele”, a declarat, recent, Andreea Tonciu.