Poze nuntă Elena Băsescu! Primele imagini de la nunta anului

Apropo.ro / 01.09.2012, 18:39
Elena Băsescu s-a căsătorit religios cu Bogdan Ionescu, la Biserica Sf. Spiridon Cel Nou din București. Vezi galerie foto din timpul ceremoniei religioase si de la petrecerea de nuntă.

Ajunsă cu întârziere la propria ei nuntă, Elena Băsescu a fost primită cu aplauze de către cei adunați să o vadă în ziua nunții, la sosirea la Biserică.

GALERIE FOTO

Elena Basescu

Elena Basescu nunta

Elena Băsescu a venit la brațul tatălui ei, iar în Biserica a fost condusă de către nașul de căsătorie, deputatul Răzvan Mustea Șerban.

Rochia de mireasă a surprins prin simplitate, dar în același timp impozanță. Modelul rochiei de mireasă al Elenei Băsescu pare inspirat de cel al prințesei Kate Middleton, la nunta cu prințul William al Marii Britanii.

Elena Basescu nunta

Rochia nu are trenă, este realizată din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală si tafta . Aceasta a fost realizată împreună cu designerul Anca Maxim. Voalul miresei nu este unul lung, ci unul de mărime obișnuită, iar buchetul miresei a fost realizat din trandafiri.

Elena Basescu nunta

Elena Băsescu a postat pe Twitter o fotografie în care apare alături de make-up artista Narcisa Simandan și hair stylist-ul George Soare, cei care au pregătit-o pentru ziua cea mare.

Elena Basescu nunta

După ceremonia religioasă, mirii alături de familie și invitați vor petrece la Palatul Snagov.

IMAGINI VIDEO DANSUL MIRILOR

Elena Basescu tort nunta

VEZI AICI IMAGINI DE LA CUNUNIA CIVILA A ELENEI BASESCU CU BOGDAN IONESCU