Poze si imagini care l-au condamnat pe Gigi Becali (Video)

De: Dragos Tanase / 03.04.2009, 18:40
Poze si imagini care l-au condamnat pe Gigi Becali (Video)
UPDATE: Vezi pozele si imaginile care il incrimineaza pe Gigi Becali, dar si motivele judecatorilor privind arestarea sa.

UPDATE: Vezi motivatia judecatorilor privind arestarea lui Gigi Becali!

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a decis, in aceasta dimineata, ca finantatorul clubului Steaua, Gigi Becali, sa ramana in arest timp de 29 de zile, sub acuzatia de lipsire de libertate.

Unul dintre cei trei avocati ai lui Gigi Becali, Gheorghe Mateut, a precizat ca recursul se va judeca luni, omul de afaceri urmand sa petreaca weekend-ul in arest, scrie GSP.

In acelasi caz, pe langa Becali, au mai primit mandate de arestare alte cinci persoane, printre care si Catalin Zmarandescu, garda sa de corp.

Tot astazi, pe plan mediatic, au aparut mai multe poze si imagini video care incearca sa clarifice faptele si sa ii arate pe oamenii implicati in evenimentele din 26 ianuarie 2009.

Ziarul Cancan a prezentat, in exclusivitate, doi din cei trei barbati acuzati ca au furat, la acea data, autoturismul Mercedes al lui Becali. Acestia au povestit ca au fost batuti si unul dintre ei chiar impuscat in picior cu un pistol cu bile.

Doi dintre hotii masinii lui Becali

Ulterior, a circulat pe Internet si a fost difuzat la posturile de televiziune un film in care se putea vedea urmarirea si prinderea presupusilor hoti, de catre bodyguarzii latifundiarului din Pipera. 

 

 

 

Apelul unui presupus taximetrist, la 112, in seara incidentului:

 

 

 

Cele mai recente imagini au fost acelea postate de ziarul Gardianul, in editia online, cu intalnirea din barul din zona Pipera (unde se crede ca au avut loc actele de violenta), dintre pagubitul Becali, garzile sale recuperatoare si infractorii prinsi dupa o urmarie ca-n filme. 

 

In asteptarea altor poze si imagini, comenteaza aici ceea ce a aparut si ce ai vazut pana acum!