Pozitii sexuale de masturbare interzise pudicilor

Apropo.ro / 07.02.2008, 15:06
Cele mai bune pozitii de sex sunt cele in care ne simtim comfortabil si nu dispare placerea sexuala. Adaptam pozitiile de sex la...

Cele mai bune pozitii de sex sunt cele in care ne simtim comfortabil si nu dispare placerea sexuala. In general, pozitiile de sex pot fi adaptate la tipul de sex.

Sexul anal – Cea mai buna pozitie de sex anal este aceea in care ne simtim bine fizic si permitem partenerului sa ne penetreze. Penetrarea anala presupune un ritm lent.

Doggy Style

Pozitia ofera acces catre anus pentru penetrare lenta si putin joc pana in momentul propriu-zis. Este bine ca partenerii sa se cunoasca si sa stie ce anume si cum, le ofera placere. Daca esti incepator si vrei sa faci sex anal, pozitia lingurita sau cu genunchii in pieptul lui sunt recomandate. Ai un mai mare control al pozitiei.

Stai tu deasupra

Si aceasta pozitie este recomandata pentru ca tu ai controlul. Doar sa te mai relaxezi putin.

Gravidele fac sex

Multi se intreaba daca este bine sa faci sex atunci cand esti gravida. Femeia gravida este mult mai fragila. Daca sarcina este cu probleme atunci si partida de sex devine discutabila. Daca insa este totul in regula nimic nu va opreste.

Este bine sa faci sex in timp ce esti gravida (pana aproape de ultimile luni de sarcina). In functie de tipul de sex pe care iti doresti sa il practici si protectie. Gravida este mai rigida si atunci nu este cazul sa vizezi la scene de film alaturi de ea.

Faci sex cand sunteti amandoi comfortabil fizic, cand pozitia de sex nu impune presiune uterului sau pe burtica.

Medicii recomanda ca femeia insarcinata sa nu stea intinsa pe spate sau pe partea dreapta in timpul partidei, dupa o perioada de patru luni de viata a fatului. Partidele de sex presupun imaginatie, miscare si o gramada de perne in cazul nostru pentru viitoare mamica.

Pozitii recomandate: lingurita, ea deasupra, doggy style.

Pozitii de masturbare

Pentru barbati – nu te grabi. Majoritatea tipilor o fac in secret si repede. De aceea ai nevoie de timp in care sa o faci nestingherit. Pune un film porno care sa te ajute ca "punct de plecare". Sunt baieti care nu au nevoie de asa ceva insa majoritatea urmaresc acest tip de filme. Te distrage de prezent si te arunca in lumea fanteziei. Si sa recunoastem ca inca mai exista baieti (sau fete) care nu se masturbeaza, insa in numar mic. Nu este o rusine (nu face prostia sa intrebi preotul ca iti va spune clar ca nu poti sa o mai faci, ca nu e bine si te vei simti vinovat, clar).

Nu te-ai masturbat niciodata pana acum si nu stii cum se procedeaza? Pentru inceput aseaza-te in sezut pe pat cu picioarele pe podea si desfacute (si pe scaun o poti face). Ca variatie la aceasta pozitie este aducerea picioarelor (pe pat), aproape de piept. Foloseste lubrifiant pentru senzatii tari. Daca nu esti flexibil, intinde-te pe spate si desfa picioarele cat sa te simti relaxat. Alta pozitie ar fi cea in care stai cu jumatate din corp pe o suprafata plana iar cealalta este putin mai sus (fata de corp). Si in genunchi "capra" te poti masturba si de ce nu, poti folosi si jucarii erotice. Clasica pozitie "in picioare" ramane totusi preferata multora.

Si femeile se "masturbeaza" cateodata

Masturbarea te ajuta sa iti cunosti corpul. Spre deosebire de barbati, femeile cresc cu anumite cunostinte despre corpul lor, despre sex, chiar si masturbare.

Unele femei au orgasm in urma stimularii clitorisului, altele prin stimularea vaginala sau prin atingerea punctului G. Nu exista un mod gresit de masturbare, la fiecare este diferita.

Dorinta de masturbare… Fa o baie calda, bea un pahar de vin. Asigura-te de intimitate, inchide telefonul, inchide usa, trimite copiii la vecini sau bunici.

Majoritatea femeilor prefera sa stea intinse cand se masturbeaza. Intinse pe spate cu picioarele desfacute si flexate. Gandeste-te la un pasaj excitant din trecut pe care l-ai trait sau de ce nu, pe care ti-l doresti. Este un punct de plecare. Mai poti urmari un film de profil, sa citesti dintr-o carte…folosete ce doresti.

Exploreaza fiecare parte a corpului tau. Mangaie fiecare particica a ta, insista unde iti place. Joaca-te cu sanii. Ia o oglinda si uita-te la vagin (fara rusine si conceptii invechite). Atinge fiecare particica de acolo. Incearca sa alternezi atingerile line cu cele apasate. Strange, trage, ciupeste, mangaie, apasa, folosete degetele in exterior si interior.

Daca vrei si mai multe senzatii foloseste si tu jucarii erotice (vibrator, dildo-uri, margele) pe care le gasesti in sex-shopuri.

Exista fete care s-au masturbat la dus. Cum? Pai au dat drumul la apa cu presiune, s-au culcat in cada si s-au pus cat mai aproape de jetul apei, cat sa cada direct pe clitoris. Variatiile presiunii, a temperaturii apei, pulsatiile iti vor da niste fiori ca iti vei dori sa repeti faza la fiecare dus.

Masturbarea in cuplu (sau si in mai mult de trei persoane….)

De ce cuplurile se masturbeaza cand pot sa faca dragoste pana la epuizare? Pentru ca este interesant si ofera placere. Pentru ca in relatie atunci cand ai o fantezie si partenerii sunt de acord sa o puna in practica, ajuta relatiei. Nu substituie partida de sex ci o condimenteaza (poate fi la inceput sau in timpul ei). Nici macar nu este vulgar sau pervers gestul. Este chiar excitant. Nu spune ca "nu o atingi" cand faci atatea lucruri cu ea.

Ce este scris mai sus si tu ai pus deja in practica nu inseamna ca sanatatea ta mintala este precara sau ca sunteti bolnavi psihic. Nimeni nu a murit din masturbare pana acum ci dimpotriva s-au eliberat de tensiunea interioara. Cum niciodata nu se va masturba toata lumea sa nu ii judecam gresit pe cei care o fac si nici sa nu le aratam prejudecatile noastre fata de lucrurile pe care nu le-am incercat.

Daca nu da in cap pe strada, daca nu fura, nu lasa gravide, nu ramane repetent ci din contra nu afecteaza nimic si pe nimeni in jur omul este liber sa se masturbeze. Si nici sentimentul de vinovatie sa nu te incerce, ce faci singur acasa nu trebuie sa stie nimeni ca nu ii priveste.

Si, lasandu-i la o parte de nebunii din parcuri, tu ce parere ai despre masturbare, gresesc ca o practica?