Prajitura cu ciocolata

Apropo.ro / 22.05.2006, 16:48
Prajitura cu ciocolata
Ingrediente pentru 4 porții 50 g cireșe glasate (verzi și roșii), 2 linguri de alune de padure zdrobite grosier, 150 g ciocolata menaj, 150 g unt, 150 g biscuiți. Preparare Se unge o tava și se tapeteaza cu hartie. Alunele se coc în cuptor. Ciocolata se

Ingrediente pentru 4 porții
50 g cireșe glasate (verzi și roșii), 2 linguri de alune de padure zdrobite grosier, 150 g ciocolata menaj, 150 g unt, 150 g biscuiți.

Preparare
Se unge o tava și se tapeteaza cu hartie. Alunele se coc în cuptor. Ciocolata se topește la bain-marie, împreuna cu untul, amestecand tot timpul pana ce compoziția devine omogena. Biscuiții se rup bucațele, cireșele se taie în jumatați. Se amesteca totul (alunele cu crema de ciocolata și cu biscuiții) și se așaza în tava pregatita. Se lasa la rece 30 de minute, dupa care se porționeaza.