Prandelli despre Zicu

Apropo.ro / 11.03.2004, 10:37
Prandelli despre Zicu
Într-un interviu acordat cotidianului "Gazzetta di Parma", antrenorul echipei AC Parma, Claudio Prandelli, a spus despre mijlocașul Ianis Zicu ca începe sa se acomodeze cu fotbalul italian. "Zicu este un jucator talentat, care este posesorul unei tehnici de invidiat. Ma bucur pentru el

Într-un interviu acordat cotidianului „Gazzetta di Parma”, antrenorul echipei AC Parma, Claudio Prandelli, a spus despre mijlocașul Ianis Zicu ca începe sa se acomodeze cu fotbalul italian.

„Zicu este un jucator talentat, care este posesorul unei tehnici de invidiat. Ma bucur pentru el ca a început sa se acomodeze cu fotbalul italian. A avut cîteva probleme la început, deoarece a venit dupa cîte saptamîni de inactivitate, dar acum a ajuns la o condiție fizica normala”, a declarat Prandelli.

De asemenea, mijlocașul Parmei, Daniele Bonera, a spus ca Zicu a devenit un jucator important pentru echipa. „Zicu a avut dificultați la început și asta s-a vazut în partida cu Sampdoria. Apoi la meciurile cu Roma și Modena jocul sau a crescut mult. Cred ca Zicu va deveni un jucator important în finalul acestui sezon”, a declarat Bonera.

Mediafax