Prandelli: Mutu e nebun

Apropo.ro / 21.01.2008, 09:54
Prandelli: Mutu e nebun
Cesare Prandelli a spus despre Adrian Mutu ca este "nebun" deoarece ii da mari emotii cand executa lovituri de la 11 metri

Antrenorul echipei Fiorentina, Cesare Prandelli, a spus despre atacantul Adrian Mutu ca este "nebun" deoarece ii da mari emotii cand executa lovituri de la 11 metri, informeaza agentia Datasport.

"Mutu e un nebun, cand mai bate el penaltiuri nu ma mai uit", a spus Prandelli, facand referire la reusita atacantului roman din meciul cu AC Torino, castigat de Fiorentina cu scorul de 2-1, sambata, in etapa a XIX-a a campionatului Italiei.

In acea partida, Adrian Mutu a obtinut ambele penaltiuri in urma carora a Fiorentina a marcat, unul fiind transformat de Vieri si unul chiar de internationalul roman. Mutu a fost acuzat de oficialii de la AC Torino ca a simulat la cea de-a doua lovitura de pedeapsa, insa s-a disculpat, spunand ca nu este "un cascador". Internationalul roman a fost aparat si de Prandelli. "A fost penalti in ambele cazuri. De pe banca primul penalti mi s-a parut ca nu a fost, dar mi s-a spus ca a fost fault clar; la cel de-al doilea, Mutu era singur in fata portii, nu avea sens sa cada, deci din punctul meu de vedere a fost penalti. Rezultatul este meritat, pentru ca Torino a tras un singur sut pe poarta, iar noi ne-am creat mai multe ocazii", a punctat Prandelli.