Prea multa bere sau incontinenta? Depardieu a urinat in avion!

De: MediafaxFoto / 17.08.2011, 15:33
Prea multa bere sau incontinenta? Depardieu a urinat in avion!
Actorul francez Gerard Depardieu a avut o nevoie atat de presanta, ieri seara, incat a urinat in afara toaletelor, pe culoarul unui avion care zbura pe ruta Paris-Dublin.

Un purtator de cuvant al Air France a confirmat „evenimentul”, in timp ce postul de radio Europe 1 a difuzat relatarile unei insotitoare de bord si a unei calatoare.

In timp ce avionul se afla in faza de decolare, actorul in varsta de 62 de ani s-a ridicat de pe scaun si a strigat „Vreau sa urinez, vreau sa urinez”. Desi insotitoarea de bord i-a cerut sa astepte sa mearga la toaleta dupa ce avionul va ajunge in aer, Depardieu a spus ca nu mai poate sa astepte si a urinat pe culoar.

Se vedea ca bause, insotitoarea de bord era uimita”, a afirmat, la randul sau o calatoare, precizand ca nu au existat comentarii: „Totul s-a facut, as spune, in limitele curtoaziei. Nu au existat cuvinte, nu s-a spus nimic. Gérard Depardieu s-a asezat apoi la locul sau, iar noi am mers in hangarul aeroportului, pentru ca locul trebuia curatat„, a explicat aceeasi pasagera.

Gerard Depardieu, in varsta de 62 de ani, a castigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere in cinematografie, inclusiv o nominalizare la premiile Oscar, pentru memorabilul rol din „Cyrano de Bergerac”, si un premiu Globul de Aur, pentru rolul sau din filmul „Cartea verde”, dar in ultima perioada s-a remarcat prin numeroase excese si „derapaje” de limbaj.