Prea tare! La 92 de ani, mama lui Sylvester Stallone ridică greutăţi şi face tracţiuni

Redacția / 14.05.2015, 10:00
Prea tare! La 92 de ani, mama lui Sylvester Stallone ridică greutăţi şi face tracţiuni
La 92 de ani, Jackie, mama starului de la Hollywood Sylvester Stallone, ridică greutăţi de peste 30 de kilograme în sala de fitness.

Celebrul actor Sylvester Stallone (68 de ani) este unul dintre cei mai musculoşi actori de la Hollywood, însă se pare că are cu cine să semene.

Mama actorului are o condiţie fizică de invidiat, în ciuda venerabilei sale vârste de 92 de ani. Jackie Stallone a fost fotografiată recent de paparazzi site-ului american TMZ într-o sală de fitness, în timp ce face tracţiuni şi ridică gantere şi greutăţi de peste 30 de kilograme.

Mai mult, jurnaliştii publicaţiei glumesc pe seama fotografiilor, precizând că având în vedere faptul că starul din “Rambo” îşi moşteneşte genetic mama, nu ar fi exclus ca seria de filme de succes a acestuia, “Expendables” (n.r.- “Eroi de sacrificiu”), să ajungă la numărul 15.

Sylvester Stallone a lansat recent “The Expendables 3”, unde joacă alături de băieţii răi ai Hollywoodului, printre care Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas sau Mel Gibson.

 

Vezi foto aici.