Preferinţele erotice ale vedetelor. Dezvăluiri picante din dormitor – FOTO

De: Cătălina Matei / 29.12.2016, 12:17
Preferinţele erotice ale vedetelor. Dezvăluiri picante din dormitor - FOTO
Definiţia de sexy nu are acelaşi înţeles pentru toată lumea. Vedetele dezvăluie ce anume li se pare lor provocator, incitant.

Drew Barrymore a mărturisit că să alerge goală pe câmp a fost cea mai erotică experienţă din viaţa sa. „Conduceam pe un drum din Irlanda. La un moment dat, am oprit lângă un lan de grâu, mi-am dat jos hainele şi am început să alerg. Am simţit atunci că sunt liberă, că mă contopesc cu natura”.

Halle Berry ştie că dragostea trece prin stomac. „Pentru mine, spaghetele sunt sexy, în special atunci când le mănânc de pe degetele iubitului meu”.

Kelly Brook adoră să se urmărească în plină acţiune. „Fixez tripodul, camera video şi aşez televizorul la îndemână. În felul acesta, poţi să te vezi în timp real”.

Jessica Simpson mărturiseşte că îi place să-şi lase iubitul în aşteptare. „Dacă îi refuz avansurile pentru câteva zile, partidele noastre de sex devin mult mai satisfăcătoare”.

Atât Victoria Beckham şi cât Lindsay Lohan au fost zărite cumpărându-şi jucării sexuale, inclusive vibratoare şi uleiuri de masaj.

Mariah Carey a aşteptat până în noaptea nunţii pentru a face dragoste cu Nick Cannon. „Nu e vorba că n-am avut parte de intimitate. Amândoi avem convingeri asemănătoare şi am crezut că va fi mai special dacă aşteptăm până după căsătorie. Şi chiar a fost”.

Lui Heather Locklear îi place să aibă multe oglinzi în dormitor. „Când eşti în pat şi ai în jurul tău oglizi, ai ocazia să vezi totul din mai multe unghiuri”.

Când e în pat, Heather Graham recurge la tantra, o practică orientală care promite un orgasm simultan, prelungit şi intens.