Pregătirile pentru 1 Mai sunt în toi la Mamaia: Curățenie, reparații, plantarea de palmieri

Apropo.ro / 28.04.2015, 12:00
Pregătirile pentru 1 Mai sunt în toi la Mamaia: Curățenie, reparații, plantarea de palmieri
Pregătirile pentru minivacanța de 1 Mai sunt în toi în Mamaia, astfel că proprietarii de pensiuni, hoteluri și restaurante fac curățenie și reparații, iar angajații de la Spații Verzi plantează palmieri, hotelierii estimând că peste 25.000 de persoane vor veni în stațiune la sfârșitul săptămânii.

Agenții economici din Mamaia mai au puțin timp la dispoziție pentru a se pregăti să primească turiștii în minivacanța de 1 Mai. Astfel, în zona Piațetei Perla, comercianții s-au apucat de curățenie – ei spală geamurile magazinelor, vopsesc și aranjează marfa. Și proprietarii de terase fac ultimele reparații și pun în ordine mesele și scaunele.

Aceeași situația este întâlnită și în centrul stațiunii Mamaia, în Piațeta Cazino, locul unde s-a desfășurat carnavalul verile trecute.

Pregătiri se fac și la magazinele din zona Cazino, unde unii comercianți măturau, alții aranjau hainele pe umerașe sau vopseau manechinele din vitrină. Toți susțin însă că vor finaliza lucrările înainte de 1 Mai și că vor putea primi turiștii la acest sfârșit de săptămână.

Pregătirile sunt în toi și la cluburile din Mamaia, angajații făcând ultimele aranjamente pentru deschiderea din 1 Mai.

De asemenea, operatorii de plajă se pregătesc pentru sosirea turiștilor, unii dintre aceștia începând deja să amplaseze pe nisip șezlonguri și umbrele.

Și angajații Serviciului Spații Verzi au făcut mai multe lucrări de întreținere și au plantat palmieri.

Sursa: MEDIAFAX