Premieră! Adrian Minune cântă cu toţi cei trei copiii la “Next Star” Family

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2016, 15:35
Premieră! Adrian Minune cântă cu toţi cei trei copiii la “Next Star” Family
“Next Star” a pregătit o ediţie specială, joi, 19 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, în care celebrităţile vor urca pe scena emisiunii alături de părinţi sau copii, prieteni sau amici.

Juraţii show-ului nu vor face excepţie, căci au pregătit momente în premieră alături de oameni dragi. Nici prezentatorul nu se va lăsa mai prejos întrucât, la “Next Star” Family, telespectatorii îl vor vedea într-o ipostază inedită: Dan Negru va cânta “Copacul” şi îi va uimi pe toţi cu momentul său artistic.

Aşadar, Dorian Popa va cânta pentru prima dată alături de mama sa, Luminiţa Popa, artist liric şi profesoară de canto clasic la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” din Constanţa. Cei doi vor interpreta “Vivo per lei”, o piesă pe care Dorian a învăţat-o când era mic, ascultând-o pe mama sa cum o fredonează prin casă. O premieră va fi şi pentru CRBL apariţia pe scenă alături de fiica sa, Alessia. Cei doi vor cânta hit-ul “România nu-i jucăria ta”, acompaniaţi de band-ul juratului. Alina Eremia şi fratele ei, Mircea, vor interpreta în duet piesa “Cups Song”, pe când Pepe şi Alexandru Arşinel vor cânta două dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului de desene animate “Cartea Junglei”.

Adrian Minune vine la “Next Star” Family cu cei trei copii ai săi, Carmen, Adriana şi Adrian, alături de care va cânta pentru prima dată, pe aceeaşi scenă, într-un show de televiziune. În aceeaşi ediţie, Mihai Morar apare, în premieră, alături de fetiţele sale, Mara şi Cezara şi, la „Next Star”, vor prezenta primul lor spectacol de magie. Chef Joseph Hadad înregistrează la rându-i o premieră: va cânta alături de fiica sa, Lipaz. Iar Romică Ţociu va fi mai emoţionat ca niciodată, pentru că se va afla pentru prima oară, la TV, împreună cu fiica sa, Daria, care-i va da replica într-un scheci pregătit special pentru acest show. Şi tot joi, la „Next Star” Family, Jean de la Craiova şi Rică Răducanu vor forma un duet savuros interpretând “Astă-seară nimeni să nu doarmă”, unul dintre cele mai de succes cântece din repertoriul nemuritorului Gică Petrescu.

În cadrul ultimei ediţii “Next Star” din actualul sezon se va spune şi povestea Mariei (30 de ani), o femeie din Maramureş care-şi creşte singură cei cinci copii. Maria a trăit mai bine de un an în pădure, alături de cei cinci copii ai săi, cu vârste cuprinse între doi şi opt ani, până în ziua când au fost descoperiţi întâmplător de o profesoară care şi-a propus să-i ajute. Aceasta i-a dus într-un sat şi, cu sprijinul sătenilor, le-a făcut o casă şi îi ajută cu cele necesare traiului de zi cu zi.

Ce surprize a pregătit echipa de la “Next Star” pentru Maria şi cei cinci copii ai săi, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 19 mai, de la ora 20.30, într-o ediţie specială prezentată de Dan Negru.