Premiera celui de-al 5-lea sezon din „Războiul depozitelor: Texas”, pe HISTORY

Apropo.ro / 06.01.2015, 07:00
Premiera celui de-al 5-lea sezon din „Războiul depozitelor: Texas”, pe HISTORY
HISTORY va celebra începutul anului 2015 prin lansarea unui nou sezon din „Războiul depozitelor: Texas”. Cel de-al cincilea sezon va fi transmis în fiecare marţi, la 21:00, începând cu 6 ianuarie.
„Războiul depozitelor: Texas” urmăreşte mai mulţi oportunişti care licitează bunuri nerevendicate în speranţa de a da lovitura. În această vȃnătoare de comori, la start s-au aliniat atȃt tineri în căutarea distracţiei şi aventurii, gata să facă şi să spună orice ca să cȃştige, cȃt şi echipe de soţ şi soţie, doritori să obţină bani rapid. Mai mult, toţi aceştia sunt pregătiţi de spectacol, pentru a obţine ce-şi doresc.
În fiecare episod din „Războiul depozitelor: Texas”, toţi aceşti licitatori se îndreaptă către depozite şi aşteptă cu nerăbdare să vadă ce este în spatele uşii. Conducătorul licitaţiei va sparge lacătul unui depozit abandonat de proprietar şi va deschide uşa, permiţȃndu-le tuturor să arunce o privire înăuntru, cu ajutorul unei lanterne. Această privire rapidă este singura ocazie de a evalua valoarea depozitului şi de a vedea dacă înăuntru sunt vechituri sau bogăţii.
Licitatorii discută dacă este convenabil sau nu să încerce să cȃştige depozitul. Fiecare episod prezintă cȃt de departe vor merge aceştia, pentru a câştiga. Unora dintre cei mai de succes şi extravaganţi licitatori din SUA li se alătură personajele obişnuite ale seriei, transformând acest sezon în unul care nu trebuie ratat.