Premiera: Ensuna – Beautiful Soul (Audio)

Apropo.ro / 19.01.2012, 12:00
Apropo.ro lanseaza Beautiful Soul al trupei Ensuna! O piesa care te scoate din amorteala si te face sa dansezi.

Trupa Ensuna implineste in aceasta luna un an de existenta. Cum puteau sa sarbatoreasca cel mai bine acest eveniment decat printr-o noua lansare? Aceasta este Beautiful Soul, initial gandita ca o piesa mai putin comerciala, intr-ul stil pur progressive house. Pentru publicul din Romania, aceasta varianta finala a capatat o nuanta mai comerciala, avand si influente dance. Produsa in propriul lor studio (Ensis Studios), Beautiful Soul este compusa de Alex Cristian (Aleris) si de Vlad Zamfir (Eris), aceeasi echipa care a lucrat impreuna si la Lovely. Vocea Ensuna este a Alexandrinei Gheorghita si a fost inregistrata la DAW Studio.

Alexandrina Gheorghita are 21 de ani

Ideea piesei lansata azi a inceput sa prinda contur la mijlocul lunii decembrie, pornind de la un mesaj optimist si plin de energie. Productia efectiva a durat aproximativ 3 saptamani fiind finalizata zilele trecute, odata cu atingerea numarului de 1.000 de fani pe pagina lor de facebook .

ASCULTA PREMIERA ENSUNA!

Ensuna & Eris – Beautiful soul de pe tare.ro

„Sincer, nu stiu daca am fi reusit fara acest suport fantastic din partea putinilor dar inimosilor nostri fani sa scoatem atatea piese intr-un timp atat de scurt. Ei sunt motorul care ne face pe noi sa mergem mai departe, sa incercam sa fim din ce in ce mai buni, pentru a ne ridica la aspiratiile lor. Fiind singuri, fara suport media de la nici un label, orice fan castigat reprezinta o gura de oxigen si va multumim pentru asta.Pentru ca sunteti primii care ascultati piesa, in exclusivitate pe Apropo.ro, Ensuna va ureaza „La multi ani pe 2012!” si sa va doreste in aceste vremuri tulburi, ca muzica noastra sa va aduca acel dram de optimism si speranta de care avem toti nevoie” – Aleris.

Daca va place ce ascultati aici, Ensuna va asteapta si pe www.ensuna.ro!