Premiera HIP-HOP! Skizzo Skillz lanseaza clipul „Pierdevara” (Video)

Apropo.ro / 22.06.2009, 10:30
Premiera HIP-HOP! Skizzo Skillz lanseaza clipul
Skizzo Skillz revine cu un nou videoclip, "Pierdevara", pe care il lanseaza, in premiera, pe Apropo.ro.

"Pierdevara", noul videoclip al artistului Skizzo Skillz, se lanseaza astazi, in premiera, pe Apropo.ro.

"Pierdevara" este o piesa de pe noul album Skizzo, instrumentalul fiind produs de Boyboy (Bucuresti), iar mixajul si masterul fiind realizate de Okapisound, adica Mitza (Agresiv). Clipul a fost filmat cu Dan-Andrei Staruiala, despre care Skizzo scrie pe blogul personal: “pentru cine nu stie, este din Arad, momentan sta la Timisoara si, printre altele, a facut videoclipul la piesa Eroi, semnat Presto & Zeze si scurt-metrajul O tigara aprinsa, care a fost recompensat la Filmul de Piatra cu doua premii – pentru montaj si cel mai bun film de fictiune.”

Noul videoclip, lansat azi, in exclusivitate, pe Apropo.ro, este al treilea clip oficial marca Skizzo Skillz. E un clip de imagine, in care se urmareste o stare de relaxare, pozitivitate, buna dispozitie, un clip de vara, fara fete in bikini si alte elemente de staruri.

Robert Virag a devenit oficial Skizzo Skillz in anul 2002, dupa ce in perioada 1992-1996 a activat in trupa Trompy, prima trupa de dans rap si breakdance din tara, iar in 1996 a format trupa Blessing Squad alaturi de Pacha Man, Mo’ Weed, Jiddah, Dramatik si Don Shahaza aka Injektah.

In 2003, deja colabora cu Loredana Groza pentru piesa "Queen of the night" de pe albumul "Zig Zagga Extravaganza", deschizand show-urile ei de lansare de la Costinesti si Mamaia.

Doi ani mai tarziu, Skizzo Skillz lanseaza albumul sau de debut, "Cel mai tare rapper de care n-ai auzit", insotit de videoclipul "Umblu teleleu" (o sa avem link catre piesa asta pe Tare.ro), piesa care loveste consistent.

In 2006, artistul pune bazele unui studio si ale label-ului sau independent, “Boomaye Music”, iar in 2007 lanseaza mixtape-ul "Preferatul Prietenei Tale", alaturi de DJ Swamp (acum Nicalai), material care ajunge imediat la 10.000 de download-uri oficiale.

Anul trecut Skizzo Skillz a filmat un videoclip la piesa "Cine sa fiu" (o sa avem link catre piesa asta pe Tare.ro), iar in acest an a lansat mixul "Playlist Galactic / Introducing Electro Hip Hop", care a ajuns la 2.000 de download-uri oficiale dupa doar prima saptamana.

Skizzo Skillz marturiseste: "Am trecut de la Michael Jackson la soul, de la Stevie Wonder, Bobby Brown, Bell Biv de Voe, BoyzIIMen la R&B, de la Hammer si Tupac la tot rapu’ mainstream si undergound, de la Sizzla la reggae, dancehall, roots, dub, dnbm electro, si acum inca migrez si caut. Sunt hip-hop la baza, influentzele muzicale sunt din cauza muzicii variate pe care o ascult."

Iata clipul "Pierdevara", lansat de Skizzo Skillz, in premiera, pe Apropo.ro! 

Skizzo Skillz – Pierdevara de pe tare.ro

Â