PREMIERA: Jocurile Olimpice din Londra vor fi transmise in format 3D

Apropo.ro / 13.01.2012, 17:00
PREMIERA: Jocurile Olimpice din Londra vor fi transmise in format 3D
Pentru prima dată in istoria Jocurilor Olimpice, evenimentele sportive vor fi distribuite in format 3D.

Jocurile Olimpice 2012 din Londra vor marca o premiera in istoria tehnologiei si televiziunii. Panasonic si NBC Sports au facut un parteneriat pentru a transmite unele evenimente in format 3D, oficializat in cadrul CES 2012. Din pacate, serviciul va fi disponibil doar in SUA.

Transmisiile 3D vor acoperi mai multe competitii din timpul Jocurilor Olimpice de la Londra cu o intarziere de 24 de ore si vor include printre altele evenimente precum ceremoniile de deschidere si inchidere, competitiile de gimnastica, inot si sarituri in apa.

Competitiile de inot vor fi transmise 3D cu intarziere de 24 de ore

Astfel, Olympic Broadcasting Services va produce mai mult de 200 de ore de transmisii 3D pe parcursul JO 2012, utilizand ultimele tehnologii de productie 3D de la Panasonic, printre care AG-3DP1, o camera profesionala cu doua obiective full HD – 3D.

Cea mai importanta competitie sportiva a lumii, Jocurile Olimpice, va avea loc in Londra, in perioada 26 iulie-12 august.

Biletele pentru fiecare competitie au fost deja puse in vanzare, mecanismul de achizitionare este simplu, iar preturile variaza de la fiecare competitie, la fiecare etapa de concurs.