PREMIERĂ‚: Joe Satriani concertează în România

De: Gabriela Voicu / 18.01.2013, 15:30
PREMIERĂ‚: Joe Satriani concertează în România
Chitaristul american Joe Satriani va cânta în premieră în România, într-un concert care va avea loc pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitală.

Chitaristul american Joe Satriani va cânta în premieră în România, într-un concert care va avea loc pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitală.

Accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Biletele vor fi puse în vânzare luni, la ora 10.00, și sunt disponibile la prețurile de 250 de lei, 200 de lei, 160 de lei, 130 de lei și 100 de lei, în functie de distanța față de scenă. În presale, până pe 27 ianuarie inclusiv, cumpărătorii au reducere de 10% la toate categoriile de bilete. Tichetele se pot cumpăra online, de pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturești).

Chitarist de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial, odată cu albumul său din 1987 „Surfing with the Alien”.

După 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy și numeroase alte trofee, Satriani continuă să fie adorat de fanii săi din lumea întreagă.

Satriani i-a avut ca elevi pe unii dintre cei mai importanți chitariști ai decadelor ’80 și ’90: Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica), Bryson David (Counting Crows) și a fost votat de numeroase ori cel mai bun chitarist de cititorii celor mai prestigioase reviste muzicale din lume.

În octombrie 2010, Joe Satriani și-a lansat al 11-lea album de studio, „Black Swans and Wormhole Wizards”, apariție umată de turnee în America de Nord și Europa. În paralel, în anul următor, al doilea album „Chickenfoot” a fost lansat, cu critici excelente, și a fost de asemenea urmat de un turneu european al trupei, care a coincis cu vestea că Satriani înregistrează un album solo nou, a cărui lansare la nivel mondial este planificată în luna mai a acestui an.

CITEȘTE MAI MULTE: Chitaristul Joe Satriani, în premieră în România, pe 20 mai. Ce prețuri au biletele la concert – VIDEO