Premieră: Opulence I has it, garden party în fosta reşedinţă a soţilor Ceauşescu – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 14.06.2017, 17:12
 Premieră: Opulence I has it, garden party în fosta reşedinţă a soţilor Ceauşescu - FOTO
E vară, iar la orizont se iveşte o nouă petrecere marca the date. De această dată, vom da startul disctracţiei pe 18 iunie, începând cu ora 17:00, în grădina Palatului Primăverii sub denumirea de ,,Opulence I has it’’.

În premieră, fosta reşedinţă a soţilor Ceauşescu este destinată celui mai îndrăzneţ garden party din oraş. Alegerea locului a fost facută cu multă atenţie tocmai pentru că de-a lungul timpului, Palatul Primaverii a născut multiple controverse. Vorbim despre o clădire istorică în care nu s-a mai ţinut niciodată un eveniment de acest gen şi care până anul trecut primea doar vizite ale demnitarilor străini cu rang înalt.

Petrecerea se desfăşoară într-un loc plin de istorie, mituri şi poveşti, invitaţii the date. având ocazia să facă un tur privat al Palatului. Acesta fiind disponibil doar pentru o categorie de bilete.

,,Obiectivul the date. este acela de a aduce un suflu nou petrecerilor şi, totodată, de a face ca zilele călduroase petrecute în Bucureşti să aducă zâmbete pe feţele oamenilor puşi pe distracţie. Am condimentat petrecerea „Opulence I has it” cu 3 zone de bilete: Normal, Diamond sau Ultra VIP. Bazându-ne pe experienţa celor 10 întâlniri the date. anterioare, considerăm că această compartimentare acoperă toată plaja de clienţi şi îi va face pe fiecare în parte să se simtă bine în acelaşi loc”, spune Vlad Mihălăchioiu, Fondatorul brandului the date.

Zona de normal circle pune la dispoziţia invitaţiilor partea cea mai mare a grădinii Palatului, mese de cocktail şi baruri suficiente. Zona diamond circle este concepută sub formă de lounge, accesorizată cu un decor de poveste, finger foods on the house, welcome drink şi distracţie alături de cei mai cool participanţi din oraş. Bineînţeles, există şi o zonă cu cea mai bună vizibilitate, ultra VIP, care dispune de sushi bar – live cooking, welcome drinks and shots şi, nu în ultimul rând, de turul privat al Palatului Primăverii.

Indiferent de zona aleasă, ,,Opulence I has it’’ îţi garantează că îţi vei petrece duminica alături de cei mai Cool oameni din Bucureşti şi, de ce nu, în gradina celui mai râvnit loc de evenimente actual. Considerăm că toate aceste ingrediente te vor convinge să-ţi achiziţionezi online biletul şi că ne vom distra împreună duminică.

Biletele se vând online pe: https://www.kompostor.ro/evenimente/6890-opulence-i-has-it. Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0749.472.687. Programul evenimentului este 17:00 – 22:00, având în vedere locaţia avem rugamintea de a respecta orarul programat. De asemenea, locurile de parcare sunt foarte puţine în zonă şi, de aceea, vă sugerăm accesul la eveniment cu Uber, Taxify, BlackCab sau Taxi. Evenimentul este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Nu este permis accesul cu animale de companie. Ne rezervam dreptul de a selecta participanţii.