Premieră pentru industria muzicală românească! Din culisele show-ului Loredanei, Imaginarium

De: Nicoleta Nicolae / 23.05.2016, 13:00
Premieră pentru industria muzicală românească! Din culisele show-ului Loredanei, Imaginarium
Loredana a realizat vineri seara, odată cu concertul Imaginarium la Bucuresti Mall Vitan, o premieră pentru industria muzicală romaneasca transmitand integral show-ul pe Facebook în sistem multi-cam, cu camere profesioniste.

Show-ul a fost filmat cu 3 camere şi sunet multitrack mixat live, concertul a durat 3 ore. Audienţa online, măsurată pe durata concertului, a atins un reach de peste 272.000 oameni, cu peste 35.000 spectatori unici şi cu peste 9000 de reacţii, share-uri şi comentarii.

Întreaga soluţie tehnică a fost pregătită încă din toamna anului trecut când Loredana a susţinut concertul Imaginarium la Sala Palatului, dar la momenul respectiv nu a mai fost folosită. “Eram în săptămână de după accidentul de la Colectiv şi, în semn de respect pentru victime şi pentru prietenii şi colaboratorii noştri care au fost acolo, am renunţat să mai facem o transmisie care ar fi făcut multă vâlvă într-un moment în care ţara întreagă era în doliu”, spune Alex Tomulescu, managerul Loredanei.

 “Transmisia de acum a fost gândită ca un concert live pentru televiziune, au fost 4 oameni în echipa tehnică şi ne bucurăm că am reuşit să facem acest proiect chiar pentru show-ul pentru care fusese planificat.”

Show-ul Loredanei Imaginarium este primul concert românesc  de mare amploare care este dus în aceeaşi formulă de la Sala Palatului, unde accesul s-a făcut pe bază de bilet, outdoor cu intrarea liberă. Două zile mai tâziu, duminica, fanii Loredanei de pe Facebook au putut urmări un concert de la Timişoara, transmis în acelaşi regim multi-cam, cu sunet multitrack mixat live, echipa artistei precizând că va continua să realizeze asemenea transmisii la marile sale show-uri.