Premieră: S-a lansat imnul Media Music Awards, cântat de Nicole Cherry!

De: Pusa Toader / 15.09.2014, 12:13
Premieră: S-a lansat imnul Media Music Awards, cântat de Nicole Cherry!
Pentru prima dată în România, o gală de premii muzicale are propriul imn. Este vorba de Media Music Awards, ceremonia care se va desfăşura joi, 18 septembrie, la Sibiu.

Imnul Media Music Awards, interpretat de Nicole Cherry, este antrenant, fresh şi menit să aducă un strop din atmosfera de distracţie ce va avea loc în seara evenimentului în Piaţa Mare din Sibiu.

“Îmi place foarte tare imnul, este o piesă pe stilul meu, reggae. De-abia aştept evenimentul, am pregătit un show special, îi aştept pe fanii mei în număr cât mai mare la concert”, a spus Nicole Cherry.

“Fii pregătit de show/ Ne auzi de atâtea ori la radio/ Azi premiem tot ce e mai bun direct din concert pe scenă acum/

Totul e gata de petrecere/ Să dăm la maxim toate boxele/ Că cei mai buni urcă pe scenă sunt toţi chiar aici la Media Music Awards.

Artişti de top pe care-i vezi în clipuri la TV/Vin pe scenă să-şi ia premiile şi împart cu noi toate emoţiile/

Totul e gata de petrecere/ Să dăm la maxim toate boxele/ Că cei mai buni urcă pe scenă sunt toţi chiar aici la Media Music Awards”, sunt câteva din versurile piesei desemnată Imnul Media Music Awards.

Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie în Piaţa Mare din Sibiu şi este singura gala muzicală din România unde premiile se acordă în mod 100% transparent, pe baza difuzărilor radio-TV, pe baza statisticilor Media Forest, .

Cei mai în vogă artişti ai momentului vor cânta la Media Music Awards, printre care Andra, Holograf, Vunk, Alina Eremia, Cargo, Nicole Cherry şi Ami.

Gala va fi prezentată de Sore şi Adrian Sînă. Este pentru prima dată când cei doi artişti apar împreună pe scenă în ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel. “Sunt onorată că voi prezenta gala Media Music Awards. Abia aştept să simt energia publicului din Sibiu, unde mă simt ca acasă, pentru că am petrecut o bună bucată din copilărie acolo”, a spus Sore.

În premieră pentru o gală muzicală din România, la Media Music Awards va fi premiat cel mai înfocat admirator al unui artist autohton. Fanul numărul 1, desemnat prin vot online la categoria “Best Fan”, urmează să urce pe scenă şi să primească trofeul chiar din mâinile idolului său ale idolilor săi.

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să îşi facă apariţia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial.  De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând să vadă, la MTV România, cele mai cool momente şi imagini behind the scene cu artiştii preferaţi.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM şi prezentat de MTV şi susţinut de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Puteţi urmări aici imnul Media Music Awards: https://www.youtube.com/watch?v=VmlDixRsO08