Premieră: Telespectatorii au primit preparate gătite în finala „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 11.06.2016, 00:00
Premieră: Telespectatorii au primit preparate gătite în finala „Chefi la cuţite”
Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu şi chef Sorin Bontea au fost protagoniştii unei campanii în premieră în rândul show-urilor culinare din România.

Câştigătorii campaniei Chef Delivery au primit acasă, in timp ce finala era difuzată la televizor, pe Antena1, preparatele pe care le vedeau în timp real.

Ce trei „Chefi la cuţite” au bătut oraşul în lung şi-n lat pentru a ajunge la casele telespectatorilor, dar reacţiile lor au meritat fiecare pas. Drumul nu a fost lipsit însă de peripeţii. Chef Sorin Bontea a trebuit să petreacă ceva timp în faţa uşii până a ajuns acasă primul câştigător. Întâmplarea face ca acesta să se fi întors tocmai din Japonia, aşa că discuţia dintre cei doi a fost presărată şi cu nişte sake, băutură tradiţională japoneză. Tot chef Bontea a fost cel care a ajuns la o destinaţie greu de găsit şi cu GPS-ul. „Mie îmi este greu să comand mâncare, pentru că nimeni nu înţelege cum trebuie să ajungă aici”, i-a declarat unul dintre câştigători.

Chef Scărlătescu, aşa cum era de aşteptat a fost întâmpinat în prima fază de domnişoare, care s-au bucurat ca acesta să le treacă pragul încărcat de bunătăţi. Şi chef Florin Dumitrescu a fost primit cu multă căldură, iar unii dintre telespectatorii aproape că nu-şi credeau ochilor: „Nu pot să cred că mă uit la TV, iar tu eşti aici cu mâncarea fin dinală”, au exclamat unii. Campania Chef Delivery a fost o premieră în România. Caştigătorii au primit cele trei preparate gătite în finală, exact în intervalul în care emisiunea era difuzată pe post.