Premieră: Telespectatorii pot primi acasă preparatele gătite în finala Chefi la cuţite

De: Nicoleta Nicolae / 25.05.2016, 15:46
Premieră: Telespectatorii pot primi acasă preparatele gătite în finala Chefi la cuţite
Show-urile culinare nu se urmăresc niciodată pe stomacul gol şi asta pentru că e deosebit de dificil să faci faţă tuturor preparatelor pe care le vezi la televizor.
Fiecare dintre telespectatori ar vrea să guste din farfuriile sofisticate pregătite de concurenţii competiţiilor culinare. Acest lucru va fi posibil odata cu marea finală Chefi la cuţite. Marţi, 7 iunie, când Antena 1 va difuza ultima ediţie a acestui sezon, telespectatorii au şansa de a se trezi la uşa lor cu unul dintre chefi şi de a primi preparatele pe care tocmai le văd la televizor. Înscrierile pentru campania Chef Delivery se fac pe site-ul chefilacutite.a1.ro.
 
În perioada 24 mai-2 iunie, telespectatorii trebuie să răspundă la 3 întrebări legate de emisiune şi să facă o scurtă descriere a show-ului. Cele mai bune şi mai amuzante şase răspunsuri vor fi premiate.  „Până şi mie, atunci când urmăresc  emisiunea, mi se face foarte poftă. Prietenii şi cunoscuţii mă întreabă tot timpul cum e mâncarea pe care noi o gustăm şi îmi spun că tare ar vrea să fie în locul nostru. Ei bine, de data asta vor avea ocazia. Marţi, 7 iunie, venim la ei acasă cu cele trei preparate gătite în finală”.