Premiera toamnei la AXN: serialul american Absenţa – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 21.09.2017, 15:46
Premiera toamnei la AXN: serialul american Absenţa - FOTO&VIDEO
AXN prezintă în această toamnă un nou serial original Sony Pictures Television: Absenţa (en. Absentia), în fiecare luni, la 22:00, din 25 septembrie. Cea mai importantă producţie difuzată pe televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade este mai mult decât o urmărire apăsătoare a unui criminal în serie.

“O poveste despre supravieţuire, aşa aş caracteriza serialul. De multe ori, este, de fapt, despre familie, loialitate şi încrederea pe care o ai în cei dragi. Este despre capacitatea pe care fiecare din noi o are: să îşi găsească puterea în ciuda situaţiilor extreme care ar putea fi fatale.”, spune actriţa americană Stana Katic despre acţiunea serialului, într-un interviu pentru Sony Pictures Television.

Stana Katic interpretează rolul lui Emily Bryne, agentă FBI, care dispare în timp ce investighează cazul unui criminal în serie. Emily este declarată moartă, dar după şase ani de la dispariţie este găsită într-o cabană părăsită. Odată întoarsă acasă, întregul univers pe care îl cunoştea are acum alte coordonate: soţul s-a recăsătorit, copilul ei nu o mai recunoaşte, fratele său încearcă să supravieţuiască. Peste toate, Emily nu îşi poate aminti ce i s-a întâmplat, iar în curând, se întoarce într-o vâltoare ce pare fără final.

“Mi se pare foarte interesant să vezi câtă putere se ascunde, de fapt, în oameni şi cât de multe putem îndura până putem începe să ne vindecăm.”, mai adaugă Stana Katic.

Stana Katic este o actriţă canadiano-americană, cu părinţi sârbi originari din Croaţia. Binecunoscută publicului pentru rolul lui Kate Beckett din serialul ABC Castle, Katic este şi producător executiv al serialului Absenţa. Deţine numeroase nominalizări şi premii la festivităţile din entertainment-ul internaţional, printre care trei premii la People’s Choice Awards, un premiu PRISM şi trei premii la TV Guide Awards. Stana îşi dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educaţiei copiilor şi a sănătăţii.