Premieră: Un concurent refuză să participe la ceremonia focului la „Temptation Island – Insula iubirii” – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.07.2016, 13:01
Premieră: Un concurent refuză să participe la ceremonia focului la „Temptation Island – Insula iubirii” - FOTO
Pentru prima dată de la începutul emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, un concurent refuză să participe la ceremonia focului.

Robi consideră că Medana a fost mai mult decât explicită în testimonialul filmat şi nu crede că are sens să vadă şi alte imagini cu ea după ce a aflat că cei 10 ani de relaţie nu au fost decât un lung şir de nemulţumiri şi încorsetări. Mai mult decât atât, el va petrece ziua alături de Deea care ştie exact ce să facă pentru ca Robi să se simtă tot mai atras de ea.

Chiar dacă spune că nu îl mai interesează ce face Alice, Alin va merge totuşi la ceremonia focului alături de Hamude. Drumul până la ceremenie va însemna pentru Hamude alimentarea dorinţei permanente de a-şi apăra iubita, pentru Alin, în schimb, drumul nu va fi decât un nou prilej de a-i aduce noi acuze lui Alice. „Sunt mândru de alegerile mele”, va spune Alin după ce va vedea imaginile cu Alice şi Robert, referindu-se, desigur, la Cătălina, ispita cu care crede că are o relaţie şi căreia ţine să-i mulţumească pentru felul ei de-a fi şi modul în care alege să se comporte atunci când este alături de el.

Cum va evolua relaţia dintre Elena şi Tomiţă după ce aceştia au petrecut prima noapte de amor, rămâne de văzut diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.