Premierul Serbiei, față-n față cu jurnalista fără lenjerie intimă (Video viral)

Apropo.ro / 01.02.2013, 09:43
Premierul Serbiei, față-n față cu jurnalista fără lenjerie intimă (Video viral)
Ivica Dacic, premierul Serbiei, a rămas fără cuvinte în timpul unei farse televizate, în momentul în care jurnalista care îl intervieva și-a desfăcut picioarele și i-a arătat că nu poartă lenjerie intimă

Ivica Dacic, premierul Serbiei, a rămas fără cuvinte în timpul unei farse televizate, în momentul în care jurnalista care îl intervieva și-a desfăcut picioarele și i-a arătat că nu poartă lenjerie intimă, recreând astfel celebra scenă cu Sharon Stone din filmul „Instinct primar/ Basic Instinct”.

Ivica Dacic, liderul Partidului Socialist din Serbia și premierul acestei țări, se afla la mijlocul unei discuții despre politica din Balcani, în momentul în care tânăra jurnalistă care îl intervieva, ce purta o fustă extrem de scurtă, și-a desfăcut picioarele, dezvăluind faptul că nu purta în acel moment lenjerie intimă.

 


 

Înregistrarea video a acestei scene, considerată o copie a celebrei scene cu Sharon Stone din filmul „Basic Instinct” din 1992, a adunat deja peste 1,2 milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.

Farsa a fost organizată de producătorii emisiunii „Nemoguca Misija” („Misiune Imposibilă”), un program din categoria „Camera ascunsă”.

Citește mai multe detalii despre farsa pentru premierul sârb, pe Mediafax.ro