Premiile Business Magazin pentru tineri manageri de top

Apropo.ro / 21.05.2006, 14:32
Premiile Business Magazin pentru tineri manageri de top
Revista Business Magazin, editata de PubliMedia International, va decerna, luni, la Opera Naționala din București, premii pentru zece manageri sub 40 de ani care au avut o contribuție semnificativa în organizațiile din care vin, asigurând succesul de piața al

Revista Business Magazin, editata de PubliMedia International, va decerna, luni, la Opera Naționala din București, premii pentru zece manageri sub 40 de ani care au avut o contribuție semnificativa în organizațiile din care vin, asigurând succesul de piața al acestora.

„Premiile Business Magazin ofera recunoaștere indivizilor care au realizat performanța în afaceri, profesie și industria din care vin. Ele vor fi oferite acelor tinerilor manageri care s-au remarcat prin tenacitate, determinare, inițiativa și creativitate”, spune Cosmina Noaghea, Publisher Business Press.

Premianții au fost selectați de un juriu format din jurnaliști și reprezentanți ai firmelor de head hunting. Cei zece premianți fac parte dintre cei o suta de manageri prezentați în Catalogul 100 manageri de TOP, lansat în luna aprilie sub umbrela Business Magazin.

Catalogul prezinta o suta de tineri manageri pâna în 40 de ani care ocupa acum poziții de middle și top management și care vor conduce cele mai mari companii de pe piața româneasca în urmatorul deceniu. Managerii au fost selectați din cele mai mari o suta de companii românești alese dupa criteriul cifrei de afaceri și din cele mai importante companii din domenii dinamice, însa cu un volum de afaceri deocamdata mic. Companiile provin din domenii ca IT&C, banci, piața de capital, imobiliare, publicitate, turism, bunuri de larg consum, auto, fonduri de investiții. Funcțiile preponderente ale celor selectați sunt: președinte, vicepreședinte, director general, director financiar, director de vânzari, marketing.

La evenimentul de luni sunt invitați miniștri, înalți demnitari, reprezentanți ai administrației de stat și ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori și parteneri care de-a lungul timpului au fost alaturi de Business Magazin.

Mediafax

Tags: