Premiile Darwin pentru „cei mai proști oameni din lume”

De: Dragos Tanase / 25.04.2014, 12:30
Premiile Darwin pentru
Albert Einstein spunea că două lucruri sunt infinite: Universul și prostia omenească. De Univers se ocupă oamenii de știință, iar de ce-a de a doua parte un blog de peste Ocean, Darwinawards.com, care a început să acorde anual premiul pentru prostia umană.

Premiile Darwin se decernează persoanelor care se mutilează pe viață sau chiar mor prostește, în urma unor acțiuni stupide:

Cazul „Ciomu” – reloaded

Un bărbat de 51 de ani a crezut că va avea parte de senzații tari, când a ales un aspirator drept partener sexual! Doar că eroul negativ în călduri a sărit un mic amănunt: Respectivul produs electrocasnic, model mic, de mână, bun pentru canapele și mașini, avea o lamă de oțel, care se învârtea pentru a-i da forța să aspire. Evident, când amantul feroce și-a înfipt penisul în ea, lama și-a făcut treaba mai departe. Cu organul sexual retezat, bărbatul abia a mai apucat să sune la Poliție, mințind ca a fost atacat în somn și înjunghiat, după care a leșinat. S-a trezit la spital, cu un penis… mult mai mic.

În 2004, medicul Naum Ciomu a secționat de trei ori penisul unui pacient, în vârstă de 33 de ani, în timpul unei intervenții chirurgicale.

Macho suprem! Fatal…

În 1995, Krystof Azninski, un fermier polonez, de 30 de ani, a organizat o petrecere macho împreună cu mai mulți prieteni. După mai multe rânduri de tărie, polonezii s-au dezbrăcat și s-au apucat de jocuri mai bărbătești, ca să vadă cine rezistă mai mult. Mai întâi s-au pocnit, minute în șir, cu scânduri în vârful capului, apoi unul dintre prieteni a luat o drujbă și zbierând „Ia uite ce pot eu să fac !” și-a retezat un picior. Aplauze, urale, dar și invidie, pentru că acțiunea i-au căzut greu eroului principal al povestirii, Krystof Azninski. Acesta, furios pe rivalul său, a luat drujba și zbierând „Ia uitați aici !”… și-a retezat capul. A câștigat, fără drept de apel, competiția!

Și românii sunt în top

Mario Bugeanu, fostul jucător al echipei Gloria Bistrița, și prietena sa au murit în 1999, în timp ce făceau sex în mașină, dar într-un garaj. Fotbalistul nu a oprit motorul mașinii, în condițiile în care poarta garajului construit din beton era închisă, motiv pentru care cei doi au murit intoxicați cu monoxidul de carbon emanat prin țeava de eșapament.

RIP – the best!

Topul prostiei pe 2013 este, însă, câștigat de un american din Long Beach, California, care a încercat să jefuiască un magazin. James Elliot a tras cu pistolul către victima sa, însă arma nu s-a descărcat.

Uimit, americanul s-a uitat pe țeavă, ca să vadă ce s-a întâmplat cu arma. De data asta, pistolul a funcționat, iar bărbatul a murit pe loc.