Premiile Grammy 2013: Cel mai bine și cel mai prost îmbrăcate vedete (Poze)

De: Gabriela Voicu / 11.02.2013, 14:40
Vedetele și-au făcut apariția în ținute spectaculoase la Premiile Grammy 2013, dar nu toate s-au remarcat pozitiv. Iată cel mai bine și cel mai prost îmbrăcate staruri.

Vedetele și-au propus și în acest an să strălucească la gala de decernare a premiilor Grammy, care a avut loc pe 10 februarie la Staples Center din Los Angeles.

Pentru a evita posibilele neplăceri cauzate de vestimentații nepotrivite evenimentului, în acest an organizatorii au impus celebrităților dess code.

Ca în fiecare an, prezența starurilor pe covorul roșu este poate unul dintre cele mai așteptate momente ale serii. Cu toate acestea, nu toate vedetele au reușit să aibă apariții inspirate.

Vă prezentăm în continuare 8 dintre celebritățile îmbrăcate cel mai bine și 8 dintre cele care s-au remarcat negativ.

Cel mai bine îmbrăcate

Rihanna

Cântăreața a purtat o creație Azzedine Alaia, care în combinație cu pletele lungi a creat un look romantic pe care nu am fi crezut că îl vom vedea la Rihanna, una dintre „fetele rele” ale muzicii pop.

Beyonce

Diva a „spart” tiparele la Grammy purtând pantaloni, dar acest look a prins-o de minune. Beyonce a asortat salopetei Osman Yousefzada cu design alb-negru un ruj roșu și coafură „ponytail”.

Kelly Rowland

Membra trupei Destiny’s Child a impresionat într-o creație semitransparentă Georges Chakra, care i-a lăsat la vedere o parte din forme prin intermediul unui model îndrăzneț dar chic.

Taylor Swift

Poate că aceasta nu este cea mai interesantă ținută pe care a purtat-o Taylor Swift pe covorul roșu până în prezent, dar i se potrivește foarte bine. Rochia cu detalii argintii, de inspiratie grecească, este semnata J. Mendel, iar coafura împletită aleasa de cântăreață completează perfect ținuta.

Carrie Underwood

Vedeta country arată fenomenal în această rochie neagră cu inserții aurii creată de Roberto Cavalli, cu atât mai mult cu cât i-a asortat un colier valoros, despre care i-a spus lui Ryan Seacrest că „valorează mai mult decât ea”.

Faith Hill

Cântăreața country a ales tot o creație J. Mendel, cu care nu a dat greș. Rochia neagră, mulată și semitransparentă, cu broderie în partea superioară, i-a pus în valoare silueta tonifiată.

Kelly Osbourne

Cântăreața a ales tot o rochie neagră, cu un decupaj simplu dar interesant, care i-a pus în valoare calitățile fizice. Coafura, însă, nu a fost tocmai potrivită pentru această ținută semnată Paule Ka.

Alexa Chung

Actrița s-a îmbrăcat în stilul său caracteristic, iar rochia simpla creată de Valentino îi conferă deopotrivă un aer tineresc și eleganță.

Cel mai prost îmbrăcate

Adele

Cântăreața britanica a ales o creație Valentino Couture, care îi pune în valoare talia, dar pe care mulți au comparat-o cu o perdea. Deși vedeta a încercat să își ascundă formele plinuțe de proaspătă mămică, ținuta ei nu este cea mai potrivită pentru acest eveniment.

Florence Welch

Este de apreciat curajul cântăreței pentru a alege o creație vestimentară specială, însă rochia verde electrizantă semnată Givenchy o face să arate ca un mic dinozaur din cauza design-ului nu prea inspirat.

Jennifer Lopez

Încercând să preia modelul rochiei Versace purtate de Angelina Jolie la Gala Premiilor Oscar 2012, J-Lo a dat greș cu această ținută Anthony Vaccarello, mult prea decupată, care nu îi complimentează formele.

Katy Perry

Deși culoarea rochiei mulate a cântăreței este în tendințe, designul inspirat de stilul vestimentar al celebrei Priscilla Presley îi accentuează bustul mai mult decât este cazul.

Ashanti

Decolteul lui Ashanti este pe modelul celui pentru care a optat Katy Perry. Rochia transparentă a cântăreței, semnata Tony Ward, nu a fost cea mai potrivită alegere.

Kimbra

Cântăreața din trupa Gotye nu a ales ținuta potrivită pentru acest eveniment. Rochia sa, semnată Jaime Lee Major, este prea transparentă și încărcată cu aplicațiii aurii.

Skylar Grey

Actrița a optat pentru o rochie prea decupată în partea superioară, încălcând limitele decenței.

Amber Rose

Poate că vedeta ar fi trebuit să opteze pentru o rochie mai puțin mulată, având în vedere sarcina ei avansată. Oricum, tăietura asimetrică din zona decolteului a „salvat” tinuta.