Premiile MTV Movie Awards

Apropo.ro / 17.06.2002, 20:09
Premiile MTV Movie Awards
MTV Movie Awards a avut loc la Shrine Auditorium din Los Angeles. Premiile au fost acordate în urma celor peste opt milioane de voturi exprimate de fanii MTV. Spre deosebire de Oscaruri, unde atmosfera este foarte serioasă, la MTV este o nebunie totală, un fel de parodie a


MTV Movie Awards a avut loc la Shrine Auditorium din Los Angeles. Premiile au fost acordate în urma celor peste opt milioane de voturi exprimate de fanii MTV.

Spre deosebire de Oscaruri, unde atmosfera este foarte serioasă, la MTV este o nebunie totală, un fel de parodie a evenimentelor de acest gen: ești apreciat dacă te porți cat mai trăsnit și ai haine cat mai nonconformiste.

Nicole Kidman (foto 1) (cea mai bună actriță) regretă că nu a luat și premiul pentru cel mai bun sărut. „Trebuia să ne sărutăm mai mult” i-a spus Nicole partenerului ei din filmul Moulin Rouge, Ewan McGregor.

Ca niciodată, cel mai gustat sărut a fost cel dintre… doi bărbați: Jason Biggs și Seann William Scott (foto 2) în American Pie 2. Sean, spre deosebire de Kidman, a strigat cu toată convingerea că a exersat prea mult pentru momentele de „tandrețe” cu partenerul său de film.

Kelly Osbourne (foto 3), fiica lui Ozzy Osbourne, a interpretat, într-un stil cu totul personal, melodia Madonnei, Papa DonOt Preach. Ea a dezvăluit că este prima oară cand se produce „în fața a mai mult de zece oameni”. Își cere scuze pentru interpretare, dar nu ea și-a ales piesa, ci mama ei. Kelly ar fi preferat Like A Virgin.

Will Smith (foto 4) a declarat că a învățat un lucru foarte important de la Mohammed Ali (al cărui personaj l-a interpretat): „Există un singur lucru cu adevărat important – acela de a spune adevărul. Cateodată oamenii nu suportă să-l audă, alteori este greu să-l spui, dar dacă vrei să fii tu însuți trebuie să spui adevărul și astfel totul va fi în regulă.”

Sursa:

Tags: