Premiile Oscar 2012: Ce vedete vor prezenta la Gală

De: Gabriela Voicu / 22.02.2012, 13:45
Premiile Oscar 2012: Ce vedete vor prezenta la Gală
Actorii Will Ferrell și Zach Galifianakis se numară printre vedetele care vor prezenta în cadrul Galei Premiilor Oscar 2012.

Will Ferrell și Zach Galifianakis sunt vedetele cooptate cel mai recent pentru postura de prezentatori în cadrul Galei Premiilor Oscar 2012.

Astfel, Galifianakis (cunoscut din comedia „Hangover”) va prezenta pentru prima dată la ceremonie, în timp ce pentru Ferrell este a patra astfel de apariție. La Gala Premiilor Oscar din 2007, el și Jack Black au si cântat pe scena, în ideea de a combate metodele clasice de prezentare. Will Ferrell a mai prezentat Premiile Oscar în 2004 și 2006.

Zach Galifianakis poate fi revazut în filmul „The Muppets”, iar alături de Will Ferrell a filmat pentru pelicula „The Campaign”.

Billy Crystal este gazda Galei Premiilor Oscar 2012

Printre vedetele care vor prezenta la Gala Premiilor Oscar 2012 se numară Michael Douglas, Tina Fey, Halle Berry, Bradley Cooper, Chris Rock, Tom Cruise, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Tom Hanks, Angelina Jolie, Rose Bryne, Milla Jovovich, Ellie Kemper, Jennifer Lopez, Melissa McCarthy, Wendy McLendon-Covey, Maya Rudolph, Ben Stiller, Kristen Wiig și Emma Stone.

Cirque du Soleil va susține un spectacol în exclusivitate la Gala, care va include cea mai numeroasă echipa de cascadori formată vreodata pentru un singur show. Muzica va fi asigurată de compozitorul nominalizat la Oscar Danny Elfman. Aceasta va fi al doilea spectacol susținut de Cirque du Soleil la Gala Premiilor Oscar.

Gala Premiilor Oscar 2012 va avea loc pe 26 februarie, în Los Angeles, și va fi gazduită de actorul Billy Crystal.