Premiile Oscar 2012: Mămăligă și tort 3D, incluse în meniul vedetelor

De: Gabriela Voicu / 21.02.2012, 10:00
Premiile Oscar 2012: Mămăligă și tort 3D, incluse în meniul vedetelor
La Gala Premiilor Oscar din acest an va avea loc un adevarat răsfăț culinar, în meniul pentru cei 1.500 de invitați fiind inclusă și mămăliga.

Un răsfăț culinar va fi pregătit în Los Angeles, unde duminică va avea loc ceremonia premiilor Oscar. Pe lista cu delicatese propuse celor 1.500 de invitați se află și mămăliga noastră, care va fi servita cu parmezan, ca garnitura la cotletele de miel.

Organizatorii au mai creat un tort cu imagini 3D, pentru care oaspeții vor purta ochelari speciali.

Maestrul Wolfgang Puck, poate cel mai renumit bucătar de la Hollywood, s-a lăsat inspirat de bucătăriile orientale și europene pentru meniul cu 25 de feluri de mâncare.

Billy Crystal va prezenta Gala Premiilor Oscar 2012

„Vom servi felurile de mâncare favorite din anii trecuți, ca plăcinta cu pui, de care întreaba toata lumea. Dar și homar chinezesc sau cotlete de miel cu o pastă de brânză și fasole, ca niște ravioli, ciuperci sălbatice cu sos de trufe”, a declarat bucătarul.

Din meniul exclusivist nu lipsesc tortul Padurea Neagră cu vișine, un Oscar 3D, luminițe care clipesc și o ciocolată în forma unui Oscar pe care o poți lua acasă. Bunătățile vor fi servite într-o sală decorată cu flori roșii și 1.400 de șiraguri de cristale Swarowski.

A 84-a gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles, și va fi prezentată de Billy Crystal.