Premiile Oscar 2013: Cine va prezenta gala în locul lui Billy Crystal?

De: Gabriela Voicu / 02.10.2012, 16:03
Premiile Oscar 2013: Cine va prezenta gala în locul lui Billy Crystal?
Actorul Billy Crystal a prezentat în februarie 2012 prestigioasa gală a premiilor Oscar, pentru a noua oară în carieră, după retragerea lui Eddie Murphy. Află de cine va fi înlocuit actorul în 2013!

Actorul de comedie Seth MacFarlane, creatorul serialului animat „Family Guy”, a fost desemnat prezentatorul principal al galei de decernare a premiilor Oscar din februarie 2013, au anunțat luni reprezentanții Academiei de Film Americane.

„Suntem încântați că Seth MacFarlane va prezenta Oscarurile. Talentul său de actor corespunde perfect obiectivului nostru de a face ca această gală să fie amuzantă și proaspătă”, au declarat producătorii galei, Craig Zadan și Neil Meron.

„Este o onoare imensă”, a comentat la rândul său Seth MacFarlane.

Seth MacFarlane va preyenta Gala Premiilor Oscar 2013

Seth MacFarlane, creatorul îndrăgitului serial de televiziune animat „Family Guy”, în care abundă umorul ireverențios, a debutat recent ca regizor de lungmetraj, lansând comedia „Ted”, ale cărei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg și un urs de pluș impertinent.

A 85-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie 2013, în fostul Kodak Theatre din Los Angeles, denumit în prezent Dolby Theatre, după numele noului sponsor. Nominalizările vor fi anunțate pe 10 ianuarie.