Premiile VIP au sarbatorit „performanta in echipa”! (poze)

Apropo.ro / 10.07.2009, 11:41
Domeniul Stirbey a gazduit, seara trecuta, o editie speciala a Premiilor VIP, care a sarbatorit "Performanta in echipa".

Domeniul Stirbey a gazduit, seara trecuta, o editie speciala a Premiilor VIP, care a sarbatorit "Performanta in echipa".

Si de aceasta data, organizatorii au pregatit ceva special, premiantii si reprezentantii media bucurandu-se de o petrecere cu specific ardelenesc.

De buna dispozitie a invitatilor s-au ocupat Formatia Andone din Abrud si Purdea – Somes si orchestra.

Iata care sunt premiantii acestei editii a premiilor VIP.

Telenovela "Regina", difuzata de postul Acasa, a primit premiul VIP la sectiunea film, pentru cele mai mari audiente din Romania.

"Este o onoare pentru noi. Multumim intregii echipe care a lucrat la proiectul Regina. A fost un proiect superb si promitem ca ceea ce va urma o sa bata audientele din Regina", a spus Diana Dumitrescu, interpreta rolului Regina din telenovela.

NU RATA GALERIA FOTO!

Emisiunea "Happy Hour", prezentata de Catalin Maruta, a primit premiul VIP la categoria Divertisment.

Premiul VIP la sectiunea Muzica a mers la cantaretul Florin Chilian, pentru turneul national sustinut recent, iar Connect-r a fost premiat pentru Hitul verii.

Societatea Romana de Televiziune a primit premiul VIP la categoria Televiziune, pentru campania "TVR te indeamna sa vezi".

Teatrul "Constantin Tanase" a fost premiat pentru deschiderea salii de spectacole in aer liber a teatrului, premiul fiind ridicat de actorul Alexandru Arsinel.

Iolanda Balas Soter a primit premiul VIP pentru Excelenta, pentru "intreaga activitate care a condus la dezvoltarea sportului romanesc".

La sectiunea Radio, premiul VIP a mers la Radio Zu, in timp ce premiul VIP pentru Presa scrisa a revenit cotidianului Gazeta Sporturilor.

Premiul vip pentru Eveniment a fost acordat redeschiderii vietii liturgice la Capela "Sfanta Treime" a domeniului Stirbey.

Catalin Paunescu a fost premiat pentru "contributia la dezvoltarea societatii", iar Allianz Direct a primit premiul pentru "lumea afacerilor".

La categoria Sport a fost premiat clubul Asesoft Ploiesti, in timp ce premiul VIP pentru Moda a fost acordat brandului Veronesse.