Prenumele ciudate alese de Kim Kardashian și Kanye West pentru fiica lor

De: Gabriela Voicu / 20.06.2013, 17:30
Prenumele ciudate alese de Kim Kardashian și Kanye West pentru fiica lor
Kim Kardashian și Kanye West au luat în considerare mai multe prenume pentru fiica lor nou-născută, unul mai ciudat ca altul.

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinții unei fetițe pe 15 iunie și se gândesc la un prenume potrivit pentru micuță.

Dacă bruneta și-ar dori un prenume care să înceapă cu litera K, așa cum au femeile din familia Kardashian, Kanye își dorește ca fetița lui să se numească North West (Nord Vest).

Cei doi mai iau în considerare varianta prenumelui Kaidance. Această informație a ieșit la iveală după ce o asistentă de la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, unde a născut Kim Kardashian, a dezvăluit din greșeală că faimosul cuplu ar fi ales prenumele Kaidance.

Kim Kardashian

Altă sursă din anturajul celor doi a declarat că ei ar putea numi fetița Kai Georgia Donda, acesta din urmă fiind prenumele mamei lui Kanye, care nu mai este în viață.

„North este primul pe lista prenumelor. Nu sunt încă siguri. Lui Kanye îi place la nebunie, iar Kim nu are nimic împotrivă, dar familia ei urăște prenumele North. Vor lua o decizie în curând”, a declarat un apropiat al cuplului pentru revista InTouch.