Preparat şoc pentru juraţii ”Chefi la cuţite”: ”Ar trebui să primim spor de periculozitate!”

De: Alexandra Necsoiu / 24.10.2018, 11:27
Preparat şoc pentru juraţii ”Chefi la cuţite”: ”Ar trebui să primim spor de periculozitate!”
Un nou sezon ”Chefi la cuţite”, ce are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1, este sinonim cu o nouă aventură culinară, atât pentru cei îşi încearcă norocul la bancul de lucru, cât şi pentru cei de la masa de jurizare. Zeci de preparate diferite vor fi aşezate pe celebra bandă, cu speranţa de a le încânta papilele gustative celor trei chefi. Dacă o parte dintre acestea vor primi fără doar şi poate un vot de încredere din partea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, câteva farfurii mai puţin savuroase sau aspectuoase vor face excepţia, dar şi deliciul celor din faţa micilor ecrane.

Până şi în sezonul cu numărul şase, anumiţi concurenţi încă vor găsi resursele necesare pentru  a-i face pe maeştrii bucătăriei să se ridice, la propriu, de la masa de jurizare. Din clasamentul celor mai şocante farfurii pe care le vor primi cei trei de data aceasta fac parte încercările noi în materie de arome şi gusturi, dar şi preparate ce depăşesc limita unei reţete ”exotice”.

”Am avut “norocul” să primim o farfurie şocantă, pe care nici măcar nu am putut să o gust.”, mărturiseşte Cătălin Scărlătescu, în vreme ce colegul său, Florin Dumitrescu va rămâne fără cuvinte în faţa unui preparat ce are la bază doar colorant alimentar. La rândul său, Sorin Bontea recunoaşte că meseria de jurat la ”Chefi la cuţite” este una frumoasă, dar deloc uşoară: ”În fiecare sezon avem la degustat în jur de 150-200 de farfurii, în perioada jurizărilor pe nevăzute. Dacă uneori este o reală plăcere să descoperi oameni talentaţi, care îţi demonstrează că merită să fie în acest show, alteori am impresia că noi trei ar trebui să primi un spor de periculozitate.”, glumeşte acesta.

Cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite” are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.