Presa a creat o noua relatie cu vedete TV: Mihaela Radulescu si Dani Otil

Apropo.ro / 02.10.2008, 16:39
Mihaelei Radulescu spunea odata: "Or sa ma gaseasca cu unul si cu altul la masa si vor incerca sa ma cupleze". Ce-o fi?

Va amintiti de vorbele Mihaelei Radulescu care spunea: "Sigur ca or sa ma gaseasca cu unul si cu altul la masa si vor incerca sa ma cupleze". Cata dreptate ai avut, Mihaela!

Asadar, exact asa se intampla acum! Mihaela Radulescu (38 de ani) este "cuplata" cu Dani Otil (28 de ani), prezentator tv. Dupa cum se stie, cei doi au participat la o cursa de motociclete de la Bistrita. "Gura targului" spune ca pareau apropiati la acest eveniment, chiar se putea observa "idila" ce tocmai lua nastere.

Numele sonore din showbiz vor atrage intotdeauna, mai ales cand este vorba de o vedeta precum Mihaela Radulescu.

Oare se poate numi idila daca doi colegi din acelasi trust, cu aceeasi meserie si, in plus, acelasi hobby, care au si prezentat o emisiune unde Dani era un fel de co-prezentator? Inseamna ca nu mai putem iesi cu nicio cunostinta la masa, de teama. Exista tendinta de a se confunda marfa cu ambalajul. Mihaela Radulescu are o imagine la tv pe care trebuie sa o pastreze, pe care trebuie sa o alimenteze, isi doreste sa arate ca este puternica si ca poate face multe lucruri. Se implica in nenumarate proiecte, manifestari si altele de gen pentru a arata ca si o femeie Poate.

Satula de toata sarada, Mihaela va fi prezenta intr-un viitor numar al unei reviste din Romania, unde va dezvalui ce este adevarat si ce nu (sot, divort, iubiti, etc).

Dani Otil nu a dorit sa comenteze in niciun fel zvonurile.

razvani si dani

Chiar credeti ca daca intr-adevar exista o idila, o relatie, o pasiune, o iubire intre cei doi, s-ar fi afisat in vazul lumii? O femeie matura ca Mihaela Radulescu ar fi riscat cu acest gest, mai ales acum in prag de divort? Asa credeti ca si-ar dori ca fiul ei sa reciteasca, peste ani, in presa despre mama sa? Sa fim seriosi!