Presa internationala despre evolutia lui Cernat

Apropo.ro / 30.09.2004, 09:46
Presa internationala despre evolutia lui Cernat
Presa internaționala a laudat evoluția jucatorului Florin Cernat, care a marcat doua goluri pentru Dinamo Kiev în partida cu Bayer Leverkusen, scor 4-2, disputata, marți seara, în grupa B a Ligii Campionilor. "Dinamo Kiev devine lider datorita lui Rincon și Cernat", scrie

Presa internaționala a laudat evoluția jucatorului Florin Cernat, care a marcat doua goluri pentru Dinamo Kiev în partida cu Bayer Leverkusen, scor 4-2, disputata, marți seara, în grupa B a Ligii Campionilor.

„Dinamo Kiev devine lider datorita lui Rincon și Cernat”, scrie „Marca”. „Brazilianul Diogo Rincon și românul Florin Cernat, ambii cu doua goluri, au transformat echipa Dinamo Kiev în liderul unei grupe în care se mai afla Real Madrid și AS Roma. Dinamo a cîștigat, cu scorul de 4-2, meciul cu Bayer Leverkusen, care conducea la un moment dat cu scorul de 2-1. Dupa golul egalizator al lui Rincon a intrat pe teren Cernat, care a marcat doua goluri, transformînd Dinamo Kiev în lider solitar”, noteaza „Marca”.

„Cernat încheie o noapte grandioasa pentru Dinamo Kiev”, scrie „As”. „Ucrainenii au fost superiori unei echipe care nu a mai reușit prestația buna din meciul cu Real Madrid. La scorul de 2-1 pentru Leverkusen, pe Olimpiski s-a instaurat teama. Trecusera doar cîteva minute și vizitatorii au primit o lovitura de moral prin golul lui Rincon. Apoi, jocul lor a fost atît de slab, invers proporțional cu fotbalul prestat de ucraineni. Cernat, care a venit de pe banca de rezerve, a prestat un joc spectaculos și a marcat doua goluri. El are cele mai multe șanse sa-l înlocuiasca pe Verpakovskis în meciul cu Real Madrid, din urmatoarea etapa”, noteaza „As”.

Agenția „Sporting Life” crede ca antrenorul echipei Dinamo Kiev, Joszef Sabo, a dat dovada de inspirație atunci cînd l-a introdus în teren pe Cernat. „La doar cinci minute dupa ce intrat pe teren Cernat a gasit drumul spre poarta, înscriind al treilea gol pentru Dinamo. Românul a mai marcat înca o data, de data aceasta decisiv, în minutul 87, iar Dinamo a cîștigat cu scorul de 4-2”, menționeaza sursa citata.

Mediafax