Presa spaniola critica evolutia echipei Real Madrid

Apropo.ro / 17.09.2004, 11:08
Presa spaniola critica evolutia echipei Real Madrid
Presa spaniola descrie, joi, înfrîngerea echipei Real Madrid, cu scorul de 0-3, în fața formației germane Bayer Leverkusen, în Liga Campionilor, ca fiind "o debandada care te face sa roșești", "o oroare", punînd diagnosticul de "grav bolnav" asupra echipei iberice. "Real

Presa spaniola descrie, joi, înfrîngerea echipei Real Madrid, cu scorul de 0-3, în fața formației germane Bayer Leverkusen, în Liga Campionilor, ca fiind „o debandada care te face sa roșești”, „o oroare”, punînd diagnosticul de „grav bolnav” asupra echipei iberice.

„Real se lasa calcata în picioare”, scrie cotidianul „Marca”, în vreme ce „As” noteaza ca galacticii „au repetat toate greșelile din trecut”.

Real Madrid „a pierdut mai mult decît un meci: și-a pierdut credibilitatea”, scrie „AS”, potrivit caruia partida de miercuri a demonstrat ca finalul slab din sezonul precedent, cînd echipa spaniola a fost eliminata în sferturile de finala ale Ligii Campionilor și a ocupat locul patru în campionat, nu a fost „decît un accident prelungit”.

Cotidianul „Marca” analizeaza evoluția echipei Real Madrid, concluzionînd ca formația spaniola este „foarte slaba în defensiva, lipsita de inspirație, dezorganizata la mijlocul terenului și grosolana în atac”.

Real Madrid a fost învinsa, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, de echipa germana Bayer Leverkusen, în prima etapa a grupei B a Ligii Campionilor.

Mediafax