Presedintele CE va sustine normalizarea relatiilor cu Libia

Apropo.ro / 24.07.2007, 12:29
Presedintele CE va sustine normalizarea relatiilor cu Libia
Presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso a declarat, marti, ca s-a angajat alaturi de liderul libian Muammar Kadhafi în cadrul eforturilor de normalizare a relatiilor dintre UE si Libia dupa solutionarea crizei infirmierelor bulgare, relateaza AFP. Comisarul european pentru

Presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso a declarat, marti, ca s-a angajat alaturi de liderul libian Muammar Kadhafi în cadrul eforturilor de normalizare a relatiilor dintre UE si Libia dupa solutionarea crizei infirmierelor bulgare, relateaza AFP.

Comisarul european pentru Relatii Externe, Benita-Ferrero Waldner, a declarat, la rândul sau, marti, dupa sosirea la Sofia, ca eliberarea celor cinci infirmiere bulgare si a medicului palestinian deschide calea unei noi etape si consilidarii relatiilor dintre UE si Libia.

„Aceasta decizie va deschide calea unei relatii noi si consolidate între UE si Libia si va întari relatiile noastre cu regiunea mediteraneana si Africa în ansambul sau”, a declarat aceasta, potrivit unui comunicat de presa.

Mediafax