Presedintele clubului Fenerbahce i-a pacalit pe jurnalisti

Apropo.ro / 02.04.2004, 11:25
Presedintele clubului Fenerbahce i-a pacalit pe jurnalisti
Președintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, i-a pacalit pe jurnaliști de 1 aprilie organizînd o conferința de presa în cadrul careia a declarat, printre altele, ca sprijina clubul Beșiktaș în ceea ce privește obținerea statutului de comunitar pentru

Președintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, i-a pacalit pe jurnaliști de 1 aprilie organizînd o conferința de presa în cadrul careia a declarat, printre altele, ca sprijina clubul Beșiktaș în ceea ce privește obținerea statutului de comunitar pentru Federico Giunti, informeaza ajansspor.com.

„Vom solicita și noi ca fotbaliștii legitimați la Fenerbahce, care sînt cetațeni ai unor țari din Uniunea Europeana, sa primeasca statut de comunitar. Toate cluburile vor depune cereri în acest sens”, a menționat Yildirim.

Aziz Yildirim a precizat ca nu este neliniștit în ceea ce privește meciurile pe care Fenerbahce le mai are de disputat pîna în finalul actualei ediții de campionat. „În ceea ce privește faptul ca se considera ca Fenerbahce are noroc atunci cînd eu nu sînt prezent la meciurile disputate în deplasare, vreau sa spun ca în sezonul viitor nu voi veni nici la partidele de pe teren propriu”, a adaugat Yildirim. 

La finalul conferinței de presa, Aziz Yildirim le-a spus jurnaliștilor: „Tot ce v-am spus reprezinta o pacaleala de 1 aprilie”.

Mediafax