Presedintele clubului Unic Piatra Neamt a agresat un arbitru

Apropo.ro / 09.04.2004, 09:41
Presedintele clubului Unic Piatra Neamt a agresat un arbitru
Președintele clubului de volei feminin Unic Piatra Neamț, Vasile Ouatu, l-a agresat, joi, pe arbitrul secund al partidei cu echipa Dinamo, pe care l-a acuzat de grave greșeli de arbitraj. Echipa Unic Piatra Neamț a pierdut, joi, cu scorul de 2-3, cel de-al doilea meci al

Președintele clubului de volei feminin Unic Piatra Neamț, Vasile Ouatu, l-a agresat, joi, pe arbitrul secund al partidei cu echipa Dinamo, pe care l-a acuzat de grave greșeli de arbitraj.

Echipa Unic Piatra Neamț a pierdut, joi, cu scorul de 2-3, cel de-al doilea meci al întîlnirii cu Dinamo, contînd pentru locurile 3-4 ale Superligii Naționale la volei feminin, care se disputa dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. În urma acestui rezultat, cele doua echipe se afla la egalitate, scor general 1-1.

În timpul partidei de joi, nemulțumit de decizia arbitrului secund Florin Dimache, președintele Vasile Ouatu s-a ridicat de pe banca, s-a îndreptat spre arbitru și a început sa-l îmbrînceasca, reproșîndu-i ca a indicat o minge afara din joc, deși aceasta cazuse în teren.

La finalul meciului, Ouatu s-a repezit din nou la arbitrul Dimache și l-a palmuit. El a fost urmat de o parte dintre suporterii formației gazda, care l-au înconjurat pe arbitru și au începutsa-l bruscheze și sa-i aduca injurii. Dupa aproximativ 20 de minute, forțele de ordine au reușit sa-l conduca pe Dimache la vestiare.

Președintele clubului Dinamo, Marcel Popescu, care a acuzat, de asemenea, arbitrajul, s-a aratat indignat de reacția oficialului clubului din Piatra Neamț. „Eu nu am mai vazut așa ceva. Daca stam sa analizam, noi am fost victimele unor greșeli dearbitraj de șapte-opt ori în acest meci, iar Unic numai de doua ori. Dinamo a cîștigat pentru ca a jucat mai bine. Oricum, ieșirile de genul acesta nu-și au locul într-o sala de sport. E o mizerie ce s-a întîmplat. Sper sa nu mai fie nevoie sa revenim pentru un joc laPiatra Neamț”, a spus Popescu.

Urmatoarele doua meciuri dintre cele doua echipe se vor desfașura la București.

Mediafax