Presedintele Obama, „criminalul” de la TV! (Video)

Apropo.ro / 18.06.2009, 16:34
Presedintele Obama,
PETA l-a criticat pe Barack Obama, dupa ce acesta a strivit o musca, live, in timpul unui interviu televizat.

Organizatia PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) l-a criticat aspru pe Barack Obama, dupa ce acesta a omorat o musca insistenta, live, in timpul unui interviu televizat.

Invitat in cadrul CNBC Tuesday, Obama a fost "atacat" de o musculita, care a platit cu viata pentru ca a zburat prea aproape de presedinte.

Desi probabil lumea se astepta ca Obama sa indeparteze musca, el a strivit-o intre palme fara sa clipeasca si a aruncat-o pe podeaua studioului, cerand cameramanilor sa se apropie pentru a filma "minunea".

Ulterior, cei de la PETA au atras atentia ca acest incident demonstreaza fara doar si poate ca Obama nu este in niciun caz "vreun Sfant".

Ironic, purtatorul de cuvant al organizatiei si-a argumentat aceste opinii printr-o referire la pisicile pe care le detine. Or, despre pisici stim foarte bine ca nu s-ar da inapoi daca ar avea ocazia sa omoare animale mai mici pentru a se hrani… Dar ce mai inseamna un strop de ipocrizie cand vine vorba de sustinerea sus si tare a drepturilor animalelor?

Iata dovada "crimei" lui Obama:

Obama -killer nemilos de pe tare.ro

Â