Presedintele prefera rochiile scurte

Apropo.ro / 30.04.2008, 17:08
Presedintele prefera rochiile scurte
Basescu vrea "rochii scurte" la receptia organizata la Palatul Cotroceni pentru a sarbatori ziua Europei.

Palatul Cotroceni va fi gazda unei receptii organizata de Presedinte pentru a sarbatori ziua Europei. Basescu este de parere ca cea mai potrivita tinuta pentru doamnele ce vor lua parte la eveniment este "rochia scurta".

In invitatiile pe care le-a trimis, Presedintele si-a precizat preferintele in legatura cu tinuta participantilor "costum de culoare închisă" și "rochie scurtă".

Ziua Europei se sarbatoreste pe 9 mai deoarece pe aceeasi data in anul 1950 s-a facut primul pas catre crearea a ceea ce este azi Uniunea Europeana.

In 1985, cand proiectul constructiei europene era deja clar conturat, cele zece state membre care formau la acea data Comunitatea Europeana au hotarat ca ziua de 9 mai sa devina Ziua Europei.

Incepand cu data 1 ianuarie 2007, Uniunea Europeana are 27 de state membre (Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria), care formeaza impreuna un spatiu de peste 4 milioane kmp, cu o populatie totala de aproximativ 500 milioane de locuitori.