Preselectie pentru Campionatul international de chelneri

De: Marian Andrei / 12.08.2009, 11:16
Preselectie pentru Campionatul international de chelneri
La Campionatul international de chelneri de anul viitor de la Paris participa cei mai buni chelneri din lume

Chiar daca nu va vine sa credeti, exista un campionat international al chelnerilor. Pentru a desemna participantii la finala de anul viitor de la Paris, in toata lumea au loc selectii nationale, in cadrul carora sunt alesi "cei mai buni dintre cei buni".

Cea mai recenta preselectie a avut loc in Israel, unde 30 de tineri s-au intrecut pentru a-si reprezenta tara in finala. Intrecerea a fost gazduita de un renumit hotel din Ierusalim, care le-a pus concurentilor la dispozitie tot ce au avut nevoie: mancare, bautura si vesela aferenta. Proba nu consta in a servi clientii, ci in a-si demonstra maiestria la o cursa in aer liber cu farfuriile si paharele pline.

Pe langa faptul ca trebuie sa fie cel mai rapid, participantul trebuie, de asemenea, sa "pastreze intact" continutul tavii, care este sever examinat de comisie la sfarsitul probei.

Invingatorul, Bassem Haliwani, de 24 de ani, a castigat o excursie la Paris si, bineinteles, dreptul de a participa la concursul international de anul viitor.

Iata si cateva exemple despre cum nu trebuie sa actioneze un chelner:

O chelnerita se impiedica si zboara prin geam de pe tare.ro

O chelnerita se impiedica de ceva in podea si varsa tot pe jos de pe tare.ro