Preselectie pentru trupa Loredanei

Apropo.ro / 26.04.2006, 14:18
Preselectie pentru trupa Loredanei
Oricine iubeste muzica, este un excelent instrumentist si a visat sa cante alaturi de Loredana, are acum ocazia sa demonstreze ca merita un loc in trupa divei muzicii pop romanesti. Celebra interpreta lanseaza un mega-concurs in urma caruia va alege 7 asi in muzica: un


Oricine iubeste muzica, este un excelent instrumentist si a visat sa cante alaturi de Loredana, are acum ocazia sa demonstreze ca merita un loc in trupa divei muzicii pop romanesti.

Celebra interpreta lanseaza un mega-concurs in urma caruia va alege 7 asi in muzica: un tobosar, un percutionist, un basist, un clapar, un acordeonist si doua backing vocals.

Sunt asteptati muzicieni de toate varstele, indiferent de sex, pentru ca ceea ce conteaza sunt experienta muzicala si, neaparat, pasiunea.

Castingul va avea loc in perioada 8-14 mai, iar cei care doresc sa participe pot suna la numarul de telefon 0741.096.427 sau se pot inscrie on line, printr-un mail cu datele lor la adresa [email protected]!

Auditiile se vor face cu Loredana si alti muzicieni, iar cei care se inscriu trebuie sa cunoasca foarte bine o piesa de-a interperetei, de preferat de pe cel mai recent album al sau, „Jamparalele”.

Candidatii vor interpreta singuri, dar si impreuna cu alti instrumentisti. Pe cei selectati ii asteapta contracte semnate la compania de productie a Loredanei si turnee prin tara si strainatate, precum si show-uri live si emisiuni tv.

Loredana a declarat ca a initiat acest casting pentru ca isi doreste sa descopere muzicieni talentati, care vor sa se afirme si sa cante alaturi de ea in megashowul pe care il pregateste: „Imi doresc sa descopar muzicieni talentati si inspirati, care sa- si exprime si sa-si dezvolte creativitatea. Vreau sa formez o trupa de muzicieni, pe care sa ii sustin, sa ii promovez si impreuna cu care sa merg in turnee si spectacole.

Mai mult, in prezent pregatesc un megashow, dedicat celui mai recent album, „Jamparalele”, iar trupa pe care o voi forma in urma castingului ma va insoti si la acest spectacol.”, a precizat Loredana.

MediaPro Music