Preselecţii “Dansez pentru tine” şi “O-la-la!”

Apropo.ro / 11.05.2009, 00:00
Preselecţii “Dansez pentru tine” şi “O-la-la!”
Din 19 mai, românii încep programul de muzică şi dans. Opt oraşe ale ţării vor fi vizitate de caravanele “Dansez pentru tine” şi “O-la-la!” care pornesc la drum în căutare de concurenţi pentru sezoanele din toamnă, de la PRO TV.

Toate persoanele, indiferent de vîrstă, care iubesc dansul şi au un vis al cuiva drag de îndeplinit sînt invitate să participe la preselecţiile “Dansez pentru tine”, în faţa juriului format din Mihai Petre şi Edi Stancu. În aceeaşi zi cu preselecţia “Dansez pentru tine”, se va desfăşura în paralel şi preselecţia “O-la-la!”.

Aici, sînt aşteptaţi toţi cei care iubesc muzica, ştiu mii de versuri şi vor să cîştige 25.000 lei din partea emisiunii prezentate de Andra. Caravana va avea următorul traseu: 19 mai – Timişoara, Hotel Timişoara, 21 mai – Cluj, Disco Obsession pentru “Dansez pentru tine” şi Hotel Confort pentru “O-la-la!”, 22 mai – Oradea, Casa de cultură a sindicatelor, 24 mai – Baia Mare, Casa de cultură, 26 mai – Suceava, Hotel Continental, 27 mai – Piatra Neamţ, Hotel Central, 29 mai – Tulcea, Hotel Delta.