Preselecţiile Românii au talent vin în oraşul tău

De: Nicoleta Nicolae / 27.09.2015, 07:00

Preselecţiile Românii au talent vin în oraşul tău
Caravana Românii au talent începe pe 4 octombrie căutările pentru următorul erou naţional! Echipa emisiunii e gata să meargă prin ţară şi să găsească noi talente autentice, pregătite să impresioneze şi să demonstreze că merită titlul de cel mai talentat şi original român.


În toamna aceasta, vor fi vizitate şapte oraşe, în care sunt aşteptaţi cei mai talentaţi români. Primul oraş în care va opri caravana Românii au talent anul acesta este Braşov, pe 4 octombrie, la Centrul de evenimente şi conferinţe Lux Divin. Braşovul va fi urmat de Timişoara, iar bănăţenii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul pe 7 octombrie la hotel Lido. O zi mai târziu, pe 9 octombrie, caravana va ajunge la Oradea, iar preselecţiile vor avea loc la hotel Ramada. Cel de-al patrulea oraş în care echipa Românii au talent va ajunge în toamna aceasta este Cluj-Napoca. Aici, preselecţiile vor avea loc pe  11 octombrie, la hotel Golden Tulip Ana Dome. Şi moldovenii sunt aşteptaţi să-şi arate talentele diverse în cadrul caravanei, care va ajunge la Chişinău pe 20 octombrie şi va selecta adevăratele talente la hotel Codru. Oltenii sunt aşteptaţi la Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor. Caravana îşi va încheia opririle prin ţară la Iaşi, pe 4 noiembrie, iar preselecţiile vor avea loc la hotel Unirea. Toate audiţiile din cele şapte oraşe vor începe la ora 09:00.
Înscrierile pentru cel de-al şaselea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei care poposeşte în cele şapte oraşe.
Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile Românii au talent şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi, astfel, poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.