Prestigio MultiPhone 5300 DUO – cel mai mare smartphone Prestigio cu procesor Quad-Core

De: Marian Andrei / 01.08.2013, 16:25
Prestigio isi mareste gama de produse cu un nou model de smartphone: Prestigio MultiPhone 5300 DUO - cel mai mare smartphone Prestigio cu procesor Quad-Core.

Prestigio, un brand international in plina dezvoltare cu 32 de reprezentante in regiunea EMEA si vandut in peste 70 de tari, prezinta un nou model de smartphone de ultima generatie dezvoltat pe cele mai noi tehnologii – procesor Quad Core si Camera de 8.0 MP BSI AF si ecran generos de 5.3″. Faceti cunostinta cu Prestigio MultiPhone 5300 DUO!

Tehnologiile noastre sunt create pentru a oferi un plus de confort, iar noul model de smartphone Prestigio va ofera o experienta de utilizare placuta si interesanta. Ecran mare de 5.3″, procesor Quad Core, 1GB RAM DDR2 si 4GB eMMC, interfata prietenoasa, navigare rapida, timp de raspuns scurt, aplicatii preinstalate, actualizari OTA- toate aceste caracteristici se regasesc in noul smartphone Prestigio MultiPhone 5300 DUO.

Camera de 8 megapixeli cu BSI (Iluminare din Spate) este perfecta pentru a capta momentele speciale din viata personala sau profesionala. Profitati de flash-ul incorporat si faceti poze luminoase si clare in orice moment al zilei.

Procesorul quad core ofera performante extraordinare cu consum minim de energie- se pot rula simultan mai multe aplicatii, se poate naviga pe web, incarca fisiere video si multe alte operatiuni. Cel mai nou procesor Qualcomm MSM8225Q este asincron, ceea ce inseamna ca fiecare nucleu este alimentat independent, astfel incat dispozitivul sa foloseasca energia necesara operatiunii efectuate fara a face risipa.

Ecranul de 5.3″ dispune de o densitate mare de pixeli pentru imagini clare si luminoase. Gama larga de culori permite vizualizarea in detaliu a imaginilor. Se pot rula usor si rapid cele mai noi si dinamice jocuri 3D cu ajutorul procesorului grafic Adreno 203.

Smartphone-ul Prestigio MultiPhone 5300 DUO este livrat cu husa magnetica pentru protectia ecranului si cresterea autonomiei plus casti tip earphones pentru o experienta placuta hands-free.

Bateria puternica de 2100 mAh asigura o perioada mare de autonomie pentru rularea de aplicatii, navigarea pe internet, redarea de muzica si filme printr-o singura incarcare a telefonului.

Prestigio MultiPhone 5300 DUO este disponibil in magazinele de specialitate la pretul de 1099 RON .

Despre Prestigio

Prestigio este un brand international in continua dezvoltare vandut in 70 de tari si avand 32 de oficii in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu & Africa).

Prestigio® este o companie multinationala prezenta in piata de peste 10 ani, care ofera consumatorilor produse electronice si auto ce se remarca prin design si tehnologii de ultima generatie.

Misiunea companiei este de a oferi produse de cea mai buna calitate, cu caracteristici tehnice avansate la cele mai competitive preturi.

Prestigio isi actualizeaza si imbunatateste constant tehnologiile folosite pentru a oferi consumatorilor produse fiabile, de calitate si competitive.

Pentru mai multe informatii despre Prestigio, vizitati siteul: http://www.prestigio.com/