Prestigio Visconte 130

Apropo.ro / 06.06.2006, 11:24
Prestigio Visconte 130
Visconte 130 este un notebook caruia se pare ca îi este menita soarta de a fi folosit la drum. Aceasta afirmație este acoperita de dimensiunile mici și greutatea sa redusa. În ciuda acestui fapt, este unul dintre laptop-urile care s-a descurcat bine din punct de vedere al

Visconte 130 este un notebook caruia se pare ca îi este menita soarta de a fi folosit la drum. Aceasta afirmație este acoperita de dimensiunile mici și greutatea sa redusa.

În ciuda acestui fapt, este unul dintre laptop-urile care s-a descurcat bine din punct de vedere al autonomiei bateriei, nefiind mai prejos decât modelele din „categoria grea”. De asemenea, și la capitolul performanța se poate spune ca se descurca excelent, acest lucru fiind posibil datorita folosirii unui procesor Intel Pentium M740.

Cu toate ca ecranul este de doar 13 inch, rezoluția suportata de acesta este destul de mare, adica 1280×768. Touch Pad-ul sau prezinta scroll și vertical și orizontal, caracteristica ce începe sa fie tot mai des întâlnita.

Sursa: