Prestij si Roxana Butnaru in Bamboo

Apropo.ro / 28.07.2005, 12:00
Prestij si Roxana Butnaru  in Bamboo
Roxana Butnaru a deschis seara dedicata modei pe terasa Bamboo. Colectia intitulata "Goldie Summer" este compusa din tinute fabricate din materiale lejere ca matase, satin aduse din Italia. Designer-ul Roxana Butnaru este debutanta in lumea modei romanesti, in acest weekend fiind

Roxana Butnaru a deschis seara dedicata modei pe terasa Bamboo. Colectia intitulata „Goldie Summer” este compusa din tinute fabricate din materiale lejere ca matase, satin aduse din Italia.

Designer-ul Roxana Butnaru este debutanta in lumea modei romanesti, in acest weekend fiind invitata sa participe la Festivalul de Moda de la Mamaia.

Creatoarea a avut placerea sa va prezinte miercuri seara tinute sexy, in care predomina auriul, argintul in combinatie cu alb si negru. Rochiile de seara vaporoase si provocatoare au facut senzatie.

Prestij a prezentat in Bamboo, cele trei marci Adris, Prestij si Yes Sport – colectiile pentru primavara / vara 2005.

Prestij este o firma de origine turca, foarte cunoscuta pe piata interna si externa, avand distributie in 130 de tari printre care Germania, Grecia, Olanda, Austria, Italia si multe altele.

In ceea ce priveste tinutele, designerii au apelat la suprapuneri de culori si tesaturi pentru a modela silueta, dar si pentru a da nastere unor jocuri grafice si combinatii de culori. Din colectie nu lipsesc nici rochiile de seara extrem de sexy si mai mult decât curajoase, putem spune extravagante.

Colectia este realizata în paleta cromatica a sezonului de primavara – vara – nuante calde si delicate (roz, lila, portocaliu, vernil si bleu), dar si alb si negru. Materialele sunt pretioase si rafinate: matase naturala, brocart si bumbac.

Stralucirea colectiei este data de materialele paietate si de accesoriile folosite: flori, brose, nasturi colorati, margele, bratari si posete.

Produsele in stilul Prestij au o linie multi functionala, putand fi combinate in tinuta de zi cat si in cea de seara.

Anchor Grup S.A.